Τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού, μπαίνουν οι μπουλντόζες στα "ιερά" χώματα

Τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού, μπαίνουν οι μπουλντόζες στα "ιερά" χώματα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

gipedo-erga-γηπεδο-εργαΗ ΑΕΚ περιμένει το αποτέλεσμα των σημερινών εκλογών με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Είναι δεδομένο πως στην Ενωση θα ήθελαν η κάλπη να βγάλει αποτέλεσμα που δεν θα αλλάξει τη στάση της περιφέρειας και του δήμου απέναντι της. Να διατηρηθεί η κοινή πορεία που καταγράφεται τους τελευταίους μήνες και έχει φέρει προ των πυλών την έναρξη των εργασιών για το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ωστόσο, πρέπει να γίνει κατανοητό απ’ όλους πως για την ΑΕΚ οι εξελίξεις έχουν δρομολογηθεί.

Ανεξάρτητα από το εκλογικό αποτέλεσμα στην ΑΕΚ έχουν προχωρήσει τις διαδικασίες και είναι σχεδόν έτοιμοι. Εχουν εξασφαλίσει την άδεια λειτουργίας από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, έχουν καταφέρει να έχουν στην άμεση ατζέντα της βουλής την ψήφιση του νομοσχεδίου για τη νομοθετική ρύθμιση που θα περιλαμβάνει και το γήπεδο της Ενωσης και είναι έτοιμοι για την απόκτηση της οικοδομικής άδειας. Με την άδεια στα χέρια, η ΑΕΚ βάζει μπουλντόζες για να πιάσουν δουλειά.

Στην ΑΕΚ εκτιμούν πως την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου μπορούν να έχουν τελειώσει με όλα τα γραφειοκρατικά θέματα. Ετσι, υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία πως ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού θα είναι και αυτός που θα σημάνει την έναρξη των εργασιών για το γήπεδο και την αντίστροφη μέτρηση για το 18μηνο που απαιτείται για την ολοκλήρωση του. Βέβαια, το σημαντικό είναι να ξεκινήσουν τα έργα και αυτό περιμένουν στην ΑΕΚ, καθώς είναι εύλογο πως θα προκαλέσει ντελίριο ενθουσιασμού στον κόσμο.

Αλλωστε, πρέπει να γίνει κατανοητό πως ακόμα και εάν υπάρξει αλλαγή στην περιφέρεια και στον δήμο, ελάχιστα επηρεάζουν άμεσα την ΑΕΚ. Η έγκριση από την Περιφέρεια Αττικής είναι δεδομένη για τη χρηματοδότηση, η υπερψήφιση του σχεδίου από τον δήμο (ο νέος δήμαρχος έτσι και αλλιώς θα αναλάβει τον Σεπτέμβριο) είναι καθολική. Αρα, ότι και αν βγάλει η κάλπη, μπορεί να διευκολύνει ή να δυσκολέψει τη δουλειά της ΑΕΚ. Ωστόσο, η πορεία είναι δρομολογημένη.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X