Έβγαλε… 31 ο Δέλλας στην Γ’ εθνική

ΦΩΤΟ από το ΠΑΟ Κρουσώνα - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

dellasΉταν η πρώτη του ολοκληρωμένη σεζόν ως προπονητής και μάλιστα στο μέγεθος που λέγεται ΑΕΚ με την ιδιαιτερότητα της Γ’ εθνικής. Ο Τραϊανός Δέλλας καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς επιχείρησε να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής στους παίκτες που είχε στην διάθεση του, αν και τελικά στηρίχθηκε σε ένα «κορμό» στο μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς.

Ο τεχνικός της Ένωσης χρησιμοποίησε 31 ποδοσφαιριστές από το ρόστερ της ΑΕΚ, ενώ χρησιμοποίησε και παίκτες των Ακαδημιών. Πάντως, υπάρχουν και παίκτες που δεν… πρόλαβαν ή δεν κατάφεραν να φορέσουν έστω για μία φορά την φανέλα της ΑΕΚ σε επίσημο αγώνα. Και δεν είναι και λίγοι. Πέντε παίκτες που ήταν στην προετοιμασία της Ένωσης πέρυσι το καλοκαίρι και ένας… άτυχος. Οι Ντούμπερετ, Δημγκιόκας (δόθηκαν τον Δεκέμβρη δανεικοί στον Περαμαϊκό), Καζβιρόπουλος, Ζιβάνοβιτς, Θαναηλάκης και ο Καλογερής.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X