Εκαστος εφ’ ω ετάχθη

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

gipedo4Ο,τι ήταν να ειπωθεί, ειπώθηκε. Σε αυτήν την ιστοσελίδα, παρουσιάσαμε χωρίς κραυγές και ουρλιαχτά τις απόψεις όλων των εμπλεκόμενων για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Κανείς δεν έχει πλέον τη δικαιολογία της άγνοιας. Ουδείς μπορεί να ισχυριστεί έπειτα πως δεν ήξερε. Οποιος εκτιμά ως σημαντικό κομμάτι της ζωής του την ΑΕΚ, όποιος πιστεύει και αδημονεί για την κατασκευή του νέου γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, γνωρίζει ποιο είναι το καθήκον του. Ξέρει τι πρέπει να ρίξει στην κάλπη, ώστε να μην εμφανιστούν εμπόδια και υπάρξουν πισωγυρίσματα.

Είναι γεγονός, πως η Νέα Φιλαδέλφεια πλήγωσε κατά το παρελθόν την ΑΕΚ. Είναι γεγονός πως πολλά έχουν αλλάξει από εκείνα που ζήσαμε όλοι κατά το παρελθόν. Η περιοχή (που άνοιξε και έφτασε ως την Χαλκηδόνα), έχει νέους κατοίκους, με διαφορετικές προτεραιότητες. Αλλά αυτό δεν αλλάζει την πραγματικότητα. Η Νέα Φιλαδέλφεια μαράζωσε δίχως την ΑΕΚ. Μίκρυνε, αλλοιώθηκε, δεν είχε πια τη ζωή και το χρώμα που της έδινε η παρουσία των Ενωσιτών σχεδόν σε καθημερινή βάση.

Θα είναι θεμιτό για την ΑΕΚ, το αποτέλεσμα της κάλπης να αναδείξει νικητές υποψήφιους που έχουν ταχθεί ανεπιφύλακτα υπέρ του γηπέδου. Προσέξτε: όχι γιατί κινδυνεύει το έργο. Τα χρήματα από την Περιφέρεια είναι εξασφαλισμένα, η έγκριση από το δημοτικό συμβούλιο ήταν συνολική. Ωστόσο, είναι πάντα πρόβλημα να έχεις ένα «φίδι» στον κόρφο σου. Να έχεις την αμφιβολία, πως θα κρίνεσαι για κάθε βήμα και θα έχεις απέναντι αντίπαλο και όχι σύμμαχο.

Γι’ αυτό, οι εκλογές έχουν σημασία. Η ΑΕΚ δεν επέλεξε να τις «ποδοσφαιροποιήσει». Δεν πήρε ανοιχτά το μέρος κανενός υποψηφίου, αν και είναι σαφές με ποιους υπάρχει καλύτερη συνεννόηση. Ο Γεωργαμλής και το «κιτρινόμαυρο» επιτελείο του στον δήμο, ο Σγουρός και η θέση του για το γήπεδο για την περιφέρεια. Όταν βρεθείτε πίσω από το παραβάν, σκεφτείτε καλά όλα τα δεδομένα. Μετρήστε τα πάντα στο μυαλό σας, ψηφίστε κατά συνείδηση και επιθυμία. Αλλά να μην υπάρξει κανείς έπειτα που να πει, ότι δεν ήξερε.

Υ.Γ.: Αναρωτήθηκαν κάποιοι, μας έψεξαν κάποιοι άλλοι κατά την παρουσίαση της εκλογικής διαδικασίας. Και όμως. Αυτό που δεν αντιλαμβάνονται είναι πως βρισκόμαστε στο 2014. Την εποχή της απόλυτης και ελεύθερης πληροφορίας. Δεν υπάρχει κανείς που μπορεί να νουθετήσει μια κατάσταση, να οδηγήσει κάποιον στην ψήφο που θα ρίξει την κάλπη. Τίποτα δεν είναι πιο δυνατό από την πραγματική αλήθεια, αυτή που καταγράφηκε από τα λόγια και τις απόψεις των υποψηφίων.

Υ.Γ.1: Το επόμενο μεγάλο ραντεβού στη Νέα Φιλαδέλφεια είναι τον Ιούνιο με την έναρξη των εργασιών. Δίχως καμία αμφιβολία.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X