Σενάρια για Νούνο Πίντο

Σενάρια για Νούνο Πίντο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

pinto_t2Είναι αλήθεια ότι για το αριστερό άκρο της άμυνας έχουν «παρελάσει» αρκετά ονόματα, που αποτελούν μεταγραφικούς στόχους της ΑΕΚ. Και είναι δεδομένο βέβαια ότι οι κιτρινόμαυροι έχουν «χτενίσει» την αγορά για να βρουν έναν ποδοσφαιριστή που θα μπορεί να καλύψει τη θέση του αριστερού μπακ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Sportday», οι κιτρινόμαυροι φαίνεται να έχουν ξεχωρίσει τον Νούνο Πίντο της Ταβρίγια, ενώ εμφανίζονται να ήρθαν ήδη σε επαφή με την πλευρά του Πορτογάλου.

Ο 28χρονος μπακ έχει μείνει ωστόσο στον Δικέφαλο δεν έχει ληφθεί ακόμα οριστική απόφαση για το αν θα προχωρήσει η υπόθεσή του.  Ο Πίντο ξεκίνησε την καριέρα του από τη Μποαβίστα, για να πάει στην συνέχεια στη Νασιονάλ Μαδέιρα κι από εκεί στη Λέφσκι Σόφιας. Τον περασμένο Μάρτιο μετακόμισε στην Ουκρανία, όμως λόγω της διακοπής των αγωνιστικών υποχρεώσεων, είχε μόνο μία συμμετοχή.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X