Ράγιου: "Το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια πρέπει να γίνει και θα γίνει"

Ράγιου: "Το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια πρέπει να γίνει και θα γίνει"

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ragiou aekΗ υποψήφια ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Νατάσσα Ράγιου, παίρνει θέση μέσω του enwsi.gr για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Μιλάει για τον Δημήτρη Μελισσανίδη, για το παρελθόν που τελείωσε οριστικά και για την ΑΕΚ της …καρδιάς της.

Διαβάστε τι λέει η Νατάσσα Ράγιου:

Για την πορεία της ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια:

“Τα πράγματα είναι απλά και κρυστάλλινα. Στην ΑΕΚ έγιναν λανθασμένοι χειρισμοί και κακές επιλογές στο παρελθόν. Το χθες όμως τελείωσε οριστικά. Το μόνο που μετράει είναι που βρισκόμαστε σήμερα και τι περιμένουμε αύριο. Η ΑΕΚ έχει νέα διοίκηση, εκπληκτικούς φιλάθλους που κρατάνε την ιδέα και το φρόνημα της ΑΕΚ ψηλά και έχουν έναν στόχο: Να βρεθεί στη μόνη θέση που της αξίζει, στην κορυφή”.

Για την δημιουργία του νέου γηπέδου:

“Είναι ένα έργο ζωτικής σημασίας και για την ΑΕΚ και τη Νέα Φιλαδέλφεια. Αδυνατώ να καταλάβω όλους όσοι εναντιώνονται σε μια τέτοια αθλητική υποδομή που θα δώσει πνοή εκτός από την ομάδα και στην περιοχή. Όπως και να ‘χει, η άποψή μου για την «Αγιά Σοφιά» είναι ξεκάθαρη. Κάθε ιστορικός όμιλος και κάθε μεγάλη ομάδα δικαιούται να έχει το σπίτι της. Αλίμονο αν δεν έχει η ΑΕΚ που είναι η πλέον ιστορική ομάδα αυτής της χώρας! Οι Κασσάνδρες δεν με φοβίζουν. Το νέο γήπεδο πρέπει να γίνει και θα γίνει. Κανένας και τίποτα δεν θα σταθεί εμπόδιο σε αυτό και προσωπικά θα βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις.

Για τον Δημήτρη Μελισσανίδη στο τιμόνι της ομάδας:

“Ο Μελισσανίδης είναι φτιαγμένος από την στόφα των νικητών. Όλοι στην ΑΕΚ περιμένουμε πολλά από αυτόν. Έχει αποδείξει πως και στο ποδόσφαιρο μπορεί να κάνει θαύματα. Είμαι σίγουρη ότι και αυτή τη φορά θα αναστήσει την ομάδα μας. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης και οι τίτλοι της ΑΕΚ πάνε μαζί. ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!”

Η ΑΕΚ της Νατάσας:

“Η ΑΕΚ είναι ομάδα, αθλητισμός, νίκες, ήττες, συγκινήσεις, απογοητεύσεις, ανεπανάληπτοι φίλαθλοι … αλλά πάνω από όλα είναι ιδέα. Μια ιδέα που εμπνέει και οδηγεί γενιές προσφυγιάς και όχι μόνο, που γεμίζει χαρά και ενθουσιασμό, που δείχνει το δρόμο προς την κορυφή. Η ΑΕΚ της καρδιάς μου θα με συγκλονίζει πάντα. Γιατί το μεγαλείο των ιδεών είναι ανεξάντλητο”.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X