Στις αρχές της εβδομάδας η σύσκεψη κορυφής για μεταγραφές και ρόστερ

Η στρογγυλή τράπεζα της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

lyberopoulos-dellas-bajevic-λυμπεροπουλος-δελλας-μπαγεβιτςΔίχως καμία βιασύνη προχωρούν στην ΑΕΚ τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς. Αλλωστε, έχοντας προχωρήσει σε 11 προσθήκες και έχοντας ως δεδομένο πως θα παραμείνουν από το υπάρχον ρόστερ αρκετοί ποδοσφαιριστές, στην Ενωση θέλουν να κάνουν επιλογές που θα είναι απόλυτα βέβαιοι πως θα κάνουν τη διαφορά. Όπως φαίνεται, η κρίσιμη σύσκεψη κορυφής – παρουσία των Μελισσανίδη, Μπάγεβιτς, Λυμπερόπουλου και Δέλλα – θα πραγματοποιηθεί στις αρχές της εβδομάδας.

Αύριο ο Ντούσκο θα ταξιδέψει στο Βελιγράδι για κάποια ζητήματα της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας και αναμένεται να είναι ξανά στην Αθήνα από την Τρίτη. Τότε αναμένεται να πραγματοποιηθεί και η σύσκεψη. Κατά τη διάρκεια της θα τεθούν επί τάπητος όλα τα θέματα που απασχολούν την ΑΕΚ. Θα ληφθούν αποφάσεις για το υπάρχον ρόστερ, αν και εκεί υπάρχει σύγκλιση απόψεων για τις περισσότερες επιλογές. Επί της ουσίας, εκκρεμούν 1-2 περιπτώσεις, με σημαντικότερη του Τσιρίλο. Ο Δέλλας επιθυμεί την παραμονή του Ιταλού, αλλά θα πρέπει να συνυπολογιστούν όλα τα δεδομένα. Οι πιθανότητες είναι σχεδόν μοιρασμένες, με μικρό προβάδισμα στο «αντίο» του Ιταλού.

Επίσης, θα ληφθούν αποφάσεις για τα μεταγραφικά ζητήματα: Λάζοβιτς, Μπρίτο, Κοροβέσης, Κουρμπέλης, θα τεθούν επί τάπητος. Στην ΑΕΚ έχουν αποκτήσει ξεκάθαρη άποψη για τα οικονομικά δεδομένα της κάθε περίπτωσης. Με πόσα χρήματα μπορούν να ντυθούν στα «κιτρινόμαυρα» αυτοί οι παίκτες, ποιες εναλλακτικές επιλογές υπάρχουν, ποιες κινήσεις θα κάνει περαιτέρω η ΑΕΚ στην αγορά. Και έπειτα, θα κάνει τις τελικές μεταγραφικές προτάσεις, αν και ξέρουν καλά πως ο χρόνος θα είναι σύμμαχος της Ενωσης.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X