Η Μόλντε μπαίνει σε όλα τα δελτία

Η Μόλντε μπαίνει σε όλα τα δελτία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

moldeΜε βάση την εικόνα της στο γήπεδο, θα είναι μεγάλη έκπληξη να έχει απώλειες η Μόλντε, στο παιχνίδι απέναντι στην Χάουγκεσουντ. Και είναι ένα σημείο που έχει πάρει έντονο ποντάρισμα.

101. Βάασα – Ροβανιέμι

Παρά το γεγονός ότι δεν βρίσκεται και στα καλύτερα της, η Βάασα έχει «χτίσει» εξαιρετική παράδοση απέναντι στην Ροβανιέμι, την οποία και έχει κερδίσει στα επτά από τα τελευταία οκτώ παιχνίδια. Οι φιλοξενούμενοι έχουν αποσπάσει μόλις μια ισοπαλία, ενώ φέτος στο πρωτάθλημα, έχουν υποστεί έξι ήττες σε σύνολο εννέα αγώνων. Η Βάασα έχει φέρει επτά under σε οκτώ παιχνίδια, ενώ έχει δεχτεί μόλις πέντε τέρματα.

Πρόταση: 1 (Under) www.stoiximan.gr 1.75 (1.50)

107. Χάουγκεσουντ – Μόλντε

Μεγάλη διαφορά δυναμικότητας έχουν οι δύο ομάδες, κάτι που φαίνεται και με γυμνό μάτι από την βαθμολογική τους θέση. Η Μόλντε οδηγεί την κούρσα στο πρωτάθλημα Νορβηγίας, έχοντας οκτώ νίκες σε σύνολο 10 αγώνων. Η Χάουγκεσουντ παραπαίει αγωνιστικά και φιγουράρει στις τελευταίες θέσεις του πίνακα. Δεν δείχνει ικανή να κοντράρει τους πρωτοπόρους.

Πρόταση: 2 (www.stoiximan.gr 1.60)

108. Έστερ – Σίριους

Μπορεί να μην βρίσκεται σε υψηλές θέσεις της βαθμολογίας, ωστόσο η Έστερ έχει ένα καλό σερί θετικών αποτελεσμάτων. Συγκεκριμένα παραμένει αήττητη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια, ενώ εντός έδρας έχει φέρει τρία σερί no goal και under. Από την άλλη πλευρά η Σίριους δεν πατά καλά στα πόδια της. Συμπλήρωσε τρία ματς χωρίς νίκη, αλλά πρέπει να σημειώσουμε ότι εκτός έδρας έχει σημειώσει δύο νίκες.

Πρόταση: 1 (www.stoiximan.gr 2.22)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X