Την επόμενη εβδομάδα το Δ.Σ. στην Ερασιτεχνική για την Γ.Σ. της παραχώρησης

Την επόμενη εβδομάδα το Δ.Σ. στην Ερασιτεχνική για την Γ.Σ. της παραχώρησης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÅÍÁÑÎÇ ×ÙÌÁÔÏÕÑÃÉÊÙÍ ÅÑÃÁÓÉÙÍ ÃÉÁ ÔÇÍ ÊÁÔÁÓÊÅÕÇ ÔÏÕ ÃÇÐÅÄÏÕ ÔÇÓ ÁÅÊ ÓÔÇ ÍÅÁ ÖÉËÁÄÅËÖÅÉÁΣήμερα ο κόσμος της ΑΕΚ θα συγκεντρωθεί το απόγευμα στη Νέα Φιλαδέλφεια για να διαδηλώσει υπέρ της «Αγιάς Σοφιάς», το γήπεδο που… εμπνέει άπαντες για το μέλλον της Ένωσης. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης προχθές στο ΟΑΚΑ τόνισε ότι στην ΑΕΚ περιμένουν τέλος του μήνα να ψηφιστεί στην Βουλή το νομοσχέδιο και εν συνεχεία να πάρει το ΦΕΚ. Όμως, παράλληλα θα «τρέξει» και η διαδικασία παραχώρησης του οικοπέδου που ανήκει στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ στην «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924». Την εταιρία που θα κατασκευάσει το γήπεδο της Ένωσης στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Οι πληροφορίες του enwsi.gr αναφέρουν ότι την Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στην Ερασιτεχνική με θέμα (και) την Γενική Συνέλευση που θα αποφασίσει την παραχώρηση του οικοπέδου. Δηλαδή, την ημερομηνία της, που θα διεξαχθεί και τον τρόπο ψηφοφορίας των μελών του σωματείου. Επίσης, ένα από τα θέματα του Δ.Σ. θα είναι και η νέα ΚΑΕ ΑΕΚ και ο τρόπος που αυτή θα λειτουργεί αφού πλέον… φεύγει από την δικαιοδοσία της «Μάνας ΑΕΚ» το τμήμα μπάσκετ. Τέλος, θα συζητηθεί και η πιθανή αλλαγή σκυτάλης στην προεδρία με τον Αλέξη Αλεξίου να παίρνει την θέση του προέδρου αντί του Κωνσταντίνου Κοτσάτου για λειτουργικούς λόγους. Μια προοπτική για την οποία είναι ενήμερος και σύμφωνος και ο Μελισσανίδης.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X