«H επιστροφή της AEK θα ενισχύσει την Α1»

«H επιστροφή της AEK θα ενισχύσει την Α1»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

xalvatzakis Χαλβατζάκης ΑΕΚ ΕΣΑΚΕO πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ Γιώργος Χαλβατζάκης μίλησε στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε με αφορμή τους τελικούς της Basket League ΟΠΑΠ και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην επιστροφή της «Βασίλισσας», την οποία ουσιαστικά καλωσόρισε στην Α1 μπάσκετ.

“Δεν κρύβω ότι όταν πέρσι τελείωνε το πρωτάθλημα είχα μεγάλη αγωνία πως θα εξελιχθεί η φετινή χρονιά. Τα προβλήματα ήταν πάρα πολλά. Οι φοβίες ήταν σε πολύ μεγάλο βαθμό δικαιολογημένες. Μπορώ να κάνω ένα μικρό απολογισμό της χρονιάς που πέρασε. Κατά κάποιο βαθμό όλο το Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ αισθάνεται ικανοποιημένο. Όχι απόλυτα, αλλά κάναμε βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση. Βλέποντας τα στοιχεία, το πρωτάθλημα τα τελευταία δύο χρόνια είχε αύξηση στα εισιτήρια.

Αν υπολογίσουμε πως φέτος δεν συμπεριλαμβάνονται οι αγώνες των κεκλεισμένων του Ολυμπιακού, μαζί με το πρώτο ντέρμπι “αιωνίων”, τότε οι στόχοι επετεύχθησαν. Στόχος μας να προσελκύσουμε περισσότερο κόσμο στα γήπεδα. Οι μισές ομάδες ήταν από την περιφέρεια που προσθέτει ξεχωριστή δυναμική. Του χρόνου επιστρέφει η ΑΕΚ που θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο το πρωτάθλημα με την παρουσία της. Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός είναι οι ατμομηχανές του πρωταθλήματός μας.

Παρά την κρίση, είδαμε πως υπήρχε αυξημένο εμπορικό ενδιαφέρον. Υπήρχαν κεντρικές χορηγίες σε όλα τα γήπεδα του ΕΣΑΚΕ. Ανακοινώνω πως έχει επέλθει συμφωνία για του χρόνου με εταιρεία του εξωτερικού για το πρωτάθλημα. Πέρσι είχαμε μεγάλη αγωνία για το τι θα γίνει με τα τηλεοπτικά. Είχαμε την τύχη να συμφωνήσουμε με τη NOVA. Η συγκυρία ήταν τέτοια που την ημέρα που αποφασίσαμε να συμφωνήσουμε με τη NOVA, το ίδιο βράδυ έκλεισε η ΕΡΤ. Αυτό έδινε οικονομική σιγουριά στις ομάδες.

Χωρίς τη NOVA, δεν ξέρω πως θα ήταν οι ομάδες φέτος. Ο ΟΠΑΠ ήταν, είναι και θα είναι ο βασικός αρωγός του πρωταθλήματος. Φέτος για πρώτη φορά είχαμε τις λιγότερες προσφυγές. Οι σχέσεις μας με τον ΠΣΑΚ βαδίζουν εξαιρετικά. Μετά από τρία χρόνια με ελλείμματα, φέτος για πρώτη φορά ο ΕΣΑΚΕ είχε πλεόνασμα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X