MVP του πρώτου τελικού ο Ράκσεβιτς

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ - Διομήδης Άργους
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

raxevic raksevic ράξεβιτςΟ Μλάντεν Ράκσεβιτς αναδείχθηκε MVP του πρώτου τελικού της Α1 χάντμπολ, ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Διομήδη Άργους. Ο Μαυροβούνιος πίβοτ της Ένωσης πήρε έξι ψήφους από τους προπονητές της μεγάλης κατηγορίας. Δεύτερος στην ψηφοφορία ήταν και πάλι “κιτρινόμαυρος”  παίκτης, ο Κώστας Τσιλιμπάρης με τέσσερις. Από μία ψήφο πήραν οι Χάρης Μαλλιος και Γιώργος Μαστορογιάννης του Διομήδη.

Ο Μλάντεν Ράκσεβιτς μετά την ανάδειξή του ως MVP του πρώτου τελικού είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΧΕ: «Είναι μεγάλη διάκριση. Ευχαριστώ τους προπονητές για τις ψήφους τους. Το βασικό όμως είναι ότι η ομάδα κέρδισε και η απόδοση μου ήταν αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας. Ήταν ένα πολύ δύσκολο και σκληρό παιχνίδι. Δεν είναι εύκολο να παίζεις 6-7 φορές μέσα στον χρόνο με την ίδια ομάδα. Στο Άργος πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερα για να κατακτήσουμε τον τίτλο στην έδρα του αντιπάλου. Θα έχουμε δύσκολο έργο γιατί η ομάδα του Διομήδη αποτελείται από πολύ καλούς αθλητές και καλό προπονητή».

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X