Ξανά στο τραπέζι ο Κατσουράνης

Ξανά στο τραπέζι ο Κατσουράνης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

katsouranis2-κατσουρανηςΣτο πρώτο μισό της περιόδου, φαινόταν σχεδόν δεδομένο. Ο Λυμπερόπουλος το είχε πει ανοιχτά, ο Κατσουράνης το τόνιζε σε κάθε ευκαιρία, όλα έδειχναν πως ήταν απλά θέμα χρόνου. Στην αλλαγή του έτους όμως, τα πράγματα άλλαξαν. Υπήρξαν δεύτερες σκέψεις, έντονοι προβληματισμοί και η προοπτική επιστροφής του 35χρονου μεσοαμυντικού στην ΑΕΚ «πάγωσε». Σύμφωνα με πηγές του enwsi.gr πάντως, δεν έχει βγει ποτέ από το κάδρο και τώρα, εν όψει του σχεδιασμού της νέας σεζόν, μπαίνει ξανά στο τραπέζι.

Είναι γνωστό πως ο Νίκος Λυμπερόπουλος είναι υπέρμαχος της παρουσίας του Κατσουράνη στην ομάδα. Πιστεύει πολύ στην αξία του, πως είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά και πως έχει τα ηγετικά χαρακτηριστικά για να γίνει το σημείο αναφοράς της νέας ΑΕΚ. Ωστόσο, αν και ουδείς αμφιβάλει για την αγωνιστική ποιότητα, υπάρχουν πολλοί ενδοιασμοί για το κατά πόσο μπορεί να γίνει ηγέτης και να εμπνεύσει συμπαίκτες και κόσμο.

Ο τελικός λόγος για τον Κατσουράνη ανήκει στον Δημήτρη Μελισσανίδη. Ο «τίγρης» θα λάβει την απόφαση για την επιστροφή του στην ομάδα ή την οριστική απόρριψη ενός τέτοιου ενδεχόμενου. Θα μελετήσει τις εισηγήσεις που θα υπάρξουν από τους Μπάγεβιτς, Λυμπερόπουλο και Δέλλα και στη συνέχεια θα αποφασίσει για το θέμα. Ο Κατσουράνης πάντως, εμφανίζεται έτοιμος να φορέσει ξανά τα «κιτρινόμαυρα», δεν υπάρχει θέμα παραμονής στον ΠΑΟΚ, ενώ δεν δείχνει ενθουσιώδης στην προοπτική νέας μετακίνησης στο εξωτερικό.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X