Γεωργατζόγλου: «Από… Δευτέρα για ΑΕΚ»

Γεωργατζόγλου: «Από… Δευτέρα για ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

georgatzoglou Νίκος Γεωργατζογλου ΑΕΚΕίναι από τους ανθρώπους που βοήθησαν την μπασκετική ΑΕΚ πριν δύο χρόνια, αν και δεν κατάφερε να την ανεβάσει ξανά στην Α2. Εν συνεχεία ανέλαβαν Κοτσάτος – Αλεξίου οι οποίοι με Ζιάγκο προπονητή και ένα ορθολογικό πλάνο έφεραν την «Βασίλισσα» ξανά στην Α1 «καθαρή».

Ο Νίκος Γεωργατζόγλου σύμφωνα με φήμες (μόνο μέχρι στιγμής…) ενδιαφέρεται να ασχοληθεί με την ομάδα μπάσκετ χρηματοδοτώντας την. Όμως, πλέον τα οικονομικά δεδομένα είναι διαφορετικά, μεγαλύτερα και απαιτείται υπέρβαση και συνέπεια από όλους όσοι συμμετάσχουν στην διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ.

Ο ίδιος πάντως τώρα έχει προτεραιότητα τις Ευρωεκλογές μια και είναι υποψήφιος με το ΛΑΟΣ και μέσω του Facebook σχολίασε «ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΕ ΡΩΤΟΥΝ ΑΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΑΕΚ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΩ ΟΤΙ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΔΕΥΤΕΡΑ. ΠΡΟΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΟΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΨΗΦΟ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΤΕΙ ΑΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. (ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ), ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ, ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΟΥ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ. ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΑ “LIKE” ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΕΔΩ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΑ 3 ΜΟΥ ΠΡΟΦΙΛ, ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΟΥΝ ΣΕ ΨΗΦΟΥΣ. ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ, ΕΛΕΥΘΕΡΗ, ΚΥΡΙΑΡΧΗ. ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.. ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΑΖΙ…»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X