Τεράστια δικαστική νίκη πέτυχε η ΑΕΚ «κλειδώνοντας» τη διαδικασία εκκαθάρισης

aitisi-αιτησηΗ λαϊκή παροιμία πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι ισχύει απόλυτα στην περίπτωση των ασφαλιστικών μέτρων κατά της διαδικασίας εκκαθάρισης της ΠΑΕ που κατέθεσαν χθες αιφνιδιαστικά οι Καφές, Αραμπατζής και Β. Βλάχος μέσω του εκπροσώπου τους, Γιώργου Παναγόπουλου. Και αυτό γιατί όχι απλά έχασαν την υπόθεση και δεν μπορούν να διεκδικήσουν κάτι από την ΑΕΚ, αλλά δημιουργήθηκε και δεδικασμένο που δικαιώνει τους «κιτρινόμαυρους» σε ό,τι συμβεί μελλοντικά. Η εκκαθάριση προχωρά κανονικά και ολοκληρώνεται άμεσα.

Ο Παναγόπουλος είχε κάνει πρόσθετη παρέμβαση υπέρ του Οικονομόπουλου στην αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που είχε καταθέσει τότε κατά της διαδικασίας εκκαθάρισης. Όταν η υπόθεση ματαιώθηκε, δεν συνέχισε τη διαδικασία. Χθες επανήλθε με αίτημα ασφαλιστικών μέτρων, ζητώντας προσωρινή διαταγή που εκδικάστηκε σήμερα το πρωί. Σε δηλώσεις του στο SoccerPlus.gr ο δικηγόρος των αιτούντων, Γιώργος Παναγόπουλος, υποστήριξε: «Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με την ΑΕΚ. Αυτό που θέλουμε είναι να μην χαθούν τα λεφτά των πελατών μου, κάτι που δεν διασφαλίζεται από τη διαδικασία εκκαθάρισης».

Η ΑΕΚ παρέστη μέσω του νομικού της, Χάρη Γρηγορίου και την Ελευθερία Ρίζου (εκπρόσωπος του Μελισσανίδη), ενώ εκπροσωπήθηκε και η Ερασιτεχνική. Η υπερασπιστική γραμμή της ΑΕΚ ήταν εάν μείνει σε λειτουργία η ΠΑΕ, από τη στιγμή που δεν έχει έσοδα δεν μπορεί να προσδοκούν χρήματα οι ενάγοντες. «Θέλετε να εκβιάσετε την ΑΕΚ. Επειδή υπάρχει ο Μελισσανίδης, κάνετε σαν να βρήκατε παπά και θα πρέπει να θάψετε 5-6», είπε ο Γρηγορίου στο δικαστήριο. Το αίτημα απορρίφθηκε τόσο δικονομικά, όσο και επί της ουσίας και η διαδικασία εκκαθάρισης της ΠΑΕ προχωρά κανονικά.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X