Ο ένας χειροκρότησε σαν να φεύγει και ο άλλος έπαιξε σαν… φευγάτος

Ο ένας χειροκρότησε σαν να φεύγει και ο άλλος έπαιξε σαν… φευγάτος
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

cirilloΤρεις ξένους είχε στην ενδεκάδα της η ΑΕΚ στο τελευταίο παιχνίδι της φετινής σεζόν. Και αν για τον Μιγκέλ Κορδέρο δεν τίθεται ζήτημα για το μέλλον του, στην περίπτωση του Μπρούνο Τσιρίλο και του Ζντράφκο Πόποβιτς τα πράγματα είναι διαφορετικά.  Η αλήθεια όμως είναι, πως με τον τρόπο τους τόσο ο Ιταλός κεντρικός αμυντικός όσο και ο Κροάτης εξτρέμ, έδωσε ένα στίγμα της επόμενης μέρας.

Με τον τρόπο που ο Τσιρίλο αποχώρησε από το γήπεδο, ανταποδίδοντας με πολύ εμφατικό τρόπο το χειροκρότημα του κόσμου, έμοιαζε σαν να αποχαιρετούσε. Άλλωστε με τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί αλλά και με τον σχεδιασμό που γίνεται, δύσκολα ο Ιταλός κεντρικός αμυντικός θα παραμείνει στην ΑΕΚ. Τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί. Όμως οι πιθανότητες παραμονής του Τσιρίλο είναι λίγες και πηγάζουν από την εμπειρία του και την αγάπη του κόσμου.

Αντίθετα ο Πόποβιτς είναι φευγάτος και κάπως έτσι ήταν και η αγωνιστική του εικόνα στο χθεσινό ματς. Ράθυμος αγωνιστικά, ακόμα και όταν προσπαθούσε να κάνει το κάτι παραπάνω με τα τακουνάκια, το έκανε χωρίς πάθος. Ήταν ξεκάθαρο πως το μυαλό του ήδη «ταξίδευε» στον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Η εμπειρία του θα μπορούσε να κάνει την ανατροπή, αλλά η εικόνα του και στο τελευταίο ματς μάλλον το απαγορεύει.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X