Γροντής στο enwsi.gr : «Τα καλύτερα για την ΑΕΚ έρχονται» (VIDEO)

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

grontisH ΑΕΚ έκανε το αυτονόητο την φετινή σεζόν και εξασφάλισε την άνοδο της στην Football League, μέσα από μια επίπονη διαδικασία. Ουδείς θέλει να θυμάται πολλά πράγματα από τα όσα έζησε φέτος στην Γ’ Εθνική.

Ο Δημήτρης Γροντής ήταν ένας από τους παίκτες που έζησε όλες τις στιγμές, καλές και κακές του φετινού μαραθωνίου. Μιλώντας αποκλειστικά στο enwsi.gr, ξεκαθάρισε ότι τα καλύτερα έρχονται για την ομάδα. Τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι η ΑΕΚ θα κοιτάξει και του χρόνου να πρωταγωνιστήσει για να επιστρέψει εκεί που ανήκει.

«Ήταν μια χρονιά που κακή για την ΑΕΚ, υπό την έννοια ότι είναι στην Γ’ Εθνική. Προσπαθήσαμε για το καλύτερο για την ομάδα. Κάποιες φορές το πετυχαίναμε, άλλες όχι. Αυτά είναι μέσα στο ποδόσφαιρο. Σημασία έχει ότι εμείς προσπαθούμε, δουλεύουμε με το προπονητικό μας τιμ και ευτυχώς βγάλαμε την ομάδα από την κατηγορία».

Υπήρχαν πράγματα που μπορεί κανείς να συζητήσει για την φετινή σεζόν. Για την παρουσία του κόσμου για την λαχτάρα και την προσμονή της επόμενης σεζόν, για τις μεταγραφές που έχουν γίνει.  Τι βλέπεις για την νέα σεζόν;

«Ο κόσμος θα είναι δίπλα μας το ξέρουμε αυτό.  Είναι πάντα δίπλα στην ομάδα, όπως έκανε και στην Γ’ Εθνική και πιστεύω πως τα καλύτερα έρχονται».

Έχουν γίνει αρκετές μεταγραφές, ο προπονητής ανακοινώθηκε ότι θα παραμείνει στην ομάδα. Βλέπεις ότι η ομάδα θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο την επόμενη σεζόν;

«Σίγουρα η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που  δεν της αξίζει να πρωταγωνιστεί στην Β’ Εθνική, αλλά να διεκδικεί τα πρωταθλήματα της Α’, να παίζει στην Ευρώπη και αυτό θα κοιτάξει να κάνει και του χρόνου ώστε να βγει πάλι πρώτη εθνική»

[youtube id=”ETu7vAJzdRU” width=”600″ height=”350″]

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X