Η διαχείριση των μικρών

Αδειούχοι… καλοκαιριού από την τελευταία Παρασκευή του Μαΐου
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÁÅÊ - ÐÁÍÍÁÎÉÁÊÏÓ (Ã ÅÈÍÉÊÇ 2013-2014)Το χθεσινό ντεμπούτο που έκαναν οι τρεις παίκτες της ΑΕΚ που ήρθαν απο την Κ17, ήταν ένα απο τα σημαντικότερα γεγονότα του αγώνα της Ένωσης με τον Πανναξιακό. Και είναι σαφές ότι ναι μεν ήταν το φινάλε μιας εφιαλτικής σεζόν για όλους στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο, αλλά η συμμετοχή των Τσέλιου, Βιδάλη και Βλαχομήτρου στο παιχνίδι, έδωσε άλλη νότα στην χθεσινή βραδιά.

Πάντως στην ΑΕΚ ξεκίνησε ήδη απο χθες προσπάθεια προστασίας των πιτσιρικάδων. Μια προσπάθεια που έχει να κάνει με τη δημοσιότητα που πήραν μέσα σε ένα βράδυ. Και για να μην γυρίσει όλο αυτό μπούμερανγκ, οι κιτρινόμαυροι προσπάθησαν να διαχειριστούν κατάλληλα αυτό το γεγονός. Υπό την έννοια, ότι καλούνται άπαντες να πείσουν αυτά τα παιδιά ότι δεν έκαναν τίποτα και να συνεχίσουν την καθημερινότητα τους, έχοντας χαμηλά την ….μπάλα.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X