Δε θα γίνει ειδική τελετή απονομής απόψε στο ΟΑΚΑ - Πριν το ματς η κούπα στην ΑΕΚ

ΦΩΤΟ από το Κηφισιά - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

goal γκολ σταθάκης ανάκογλου ντακόλ stathakis anakoglou ntakol goalΗ απονομή του τροπαίου στην πρωταθλήτρια ΑΕΚ θα γίνει πριν την έναρξη του αγώνα με τον Πανναξιακό, αφού οι άνθρωποι της Ένωσης αποφάσισαν να μην διεξαχθεί η παραμικρή ειδική τελετή.

Οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος του δικεφάλου είχαν ενημερώσει εδώ και μέρες την Ε.Π.Ο ότι ήθελαν όσο το δυνατόν πιο σεμνά και χωρίς την παραμικρή “τυμπανοκρουσία” να ολοκληρωθεί η αγωνιστική σεζόν. Αν γινόταν ακόμα και χωρίς απονομή κυπέλλου. Από την Ομοσπονδία όμως τους ενημέρωσαν ότι θα πρέπει υποχρεωτικά να υπάρχει το τρόπαιο στο Ολυμπιακό στάδιο, προκειμένου να γίνει η απονομή στην Ένωση, ως είθιστε άλλωστε κάθε χρόνο με τις ομάδες που κατακτούν το πρωτάθλημα.

Επιλογή δεν υπήρχε κι αυτό που αποφασίστηκε τελικά είναι, πριν την έναρξη του αγώνα, λίγο μετά την είσοδο των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο, ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ, κ. Μιχάλης Τζανόπουλος απλώς να παραδώσει το τρόπαιο στον αρχηγό της ΑΕΚ, Νίκο Γεωργέα, προκειμένου με αυτό τον τρόπο να ολοκληρωθεί και τυπικά η κατάκτηση του πρωταθλήματος απ’ τους “κιτρινόμαυρους”.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X