Ακούστε LIVE μέσω WEB RADIO την περιγραφή του ματς ΑΕΚ - Πανναξιακός (19:00)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

liveradio-live210Από την πρώτη μέρα που βγήκε στον αέρα, το Εnwsi.gr  μεταδίδει διαδικτυακά – ραδιοφωνικά όλα τα παιχνίδια της ΑΕΚ. Απο την 1η Ιανουαρίου του 2013 μέχρι και σήμερα έχετε ακούσει LIVE όλες τις αναμετρήσεις της ομάδας σε πρωτάθλημα και κύπελλο, μέσω του WEB RADIO.

Σήμερα στις 19:00 το απόγευμα, το Enwsi.gr θα βρίσκεται στο ΟΑΚΑ για να σας μεταδώσει το τελευταίο ματς της ΑΕΚ στη Γ’ Εθνική, με αντίπαλο τον Πανναξιακό για την 30η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Απόντες θα είναι οι τραυματίες Μπρέσεβιτς, Ντακόλ, Καραγκιολίδης, Τσεβάς, Θαναηλάκης, καθώς και οι Τσούπρος, Τσουκαλάς, Αργυρίου, Παληαρούτας, Κέζος και Κάτσικας. Για πρώτη φορά θα δώσουν το παρών στην 18άδα τρεις ποδοσφαιριστές από την Κ17 της Ένωσης. Ο Ηλίας Τσέλιος, ο Ανδρέας Βλαχομήτρος και ο Γιάννης Βιδάλης.  

Ο Κώστας Τσίλης και ο Θοδωρής Ραλλής,  θα είναι στα μικρόφωνα του enwsi.gr από το Ολυμπιακό στάδιο για την περιγραφή του αγώνα και μαζί με τους Τάσο Καπετανάκο, Μανώλη Βογιατζάκη και Σταύρο Καζαντζόγλου θα σας μεταφέρουν με κάθε λεπτομέρεια όλα όσα θα συμβούν εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X