Η σύσκεψη κορυφής της ΑΕΚ θα κρίνει την "κιτρινόμαυρη" πρόταση για τον Μπρίτο

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

britoΗ περίπτωση του Εντουάρντο Μπρίτο εξετάζεται σοβαρά απ’ τους ανθρώπους της ΑΕΚ, αλλά τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν μετά τη συνάντηση των υπεύθυνων του ποδοσφαιρικού τμήματος με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Από το enwsi.gr ενημερωθήκατε απ’ την πρώτη στιγμή για το ενδιαφέρον που έδειξε ο δικέφαλος προς τον έμπειρο μεσοεπιθετικό του Ατρόμητου, αλλά και για τις συζητήσεις που έκανε ο Βραζιλιάνος με τους υπεύθυνους της ομάδας του Περιστερίου, με θέμα την ανανέωση ή όχι του συμβολαίου του. Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, η ΑΕΚ ναι μεν βρίσκεται σε άμεση επικοινωνία με τον εκπρόσωπο του παίκτη, αλλά προς το παρόν δεν έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτησή του. Φυσικά έχουν συζητηθεί ποσά και χρονική διάρκεια συμβολαίου (ο παίκτης συζητάει για διετές συμβόλαιο), αλλά για να προχωρήσουν οι δύο πλευρές στο επόμενο βήμα, με κατάθεση επίσημης πρότασης, θα πρέπει να προηγηθεί η σύσκεψη κορυφής που αναμένεται να γίνει στην Ένωση ενδεχομένως και μέσα στην εβδομάδα.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα συναντηθεί με τους Ντούσαν Μπάγεβιτς, Τραϊανό Δέλλα και Νίκο Λυμπερόπουλο, με θέμα συζήτησης τον απολογισμό της σεζόν που ολοκληρώνεται, αλλά και την περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. Στη συγκεκριμένη συνάντηση θα συζητηθεί η περίπτωση του Εντουάρντο Μπρίτο, όπως και των υπόλοιπων μεταγραφικών στόχων του δικεφάλου.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X