Υπόσχεση για κατάκτηση του τίτλου στο ραντεβού Λαζόπουλου – παικτών

Υπόσχεση για κατάκτηση του τίτλου στο ραντεβού Λαζόπουλου – παικτών
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

handball-χαντμπολΟρκισμένοι για να φτάσουν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και να επιβεβαιώσουν την ανωτερότητα τους εμφανίστηκαν οι παίκτες της ομάδας χάντμπολ σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ με τον Δημήτρη Λαζόπουλο. Ο διοικητικός ηγέτης του τμήματος κάλεσε τους παίκτες στα γραφεία της Ερασιτεχνικής, συζήτησαν για αρκετή ώρα και όλοι είναι πανέτοιμοι για την πρώτη αποψινή μάχη με τον Διομήδη Αργους, στην πρεμιέρα των τελικών του πρωταθλήματος. Οι «κιτρινόμαυροι» έδειξαν αποφασισμένοι να φτάσουν στον στόχο τους και να διατηρήσουν τα σκήπτρα εντός Ελλάδας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Ο Λαζόπουλος από την πλευρά του ευχήθηκε στην ομάδα τα καλύτερα. «Πάμε να πάρουμε τον τίτλο. Θα θέλαμε να γίνει μπροστά στο κοινό μας, αλλά θα το σηκώσουμε στο Αργος. Εχουμε και παράδοση να παίρνουμε το πρωτάθλημα μακριά από το γήπεδο μας. Τα παιδιά θέλουν τον τίτλο, για να τον αφιερώσουν στον κόσμο της ΑΕΚ», σχολίασε ο Λαζόπουλος. Στο περιθώριο της συνάντησης συζητήθηκαν και θέματα που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία της ομάδας, όπου υπήρξε απόλυτη συμφωνία και η ΑΕΚ προχωρά ενωμένη για τον μεγάλο στόχο.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X