Αρβανίτης: "Είμαστε το φαβορί, να προσέξουμε για να μην μπούμε σε περιπέτειες"

Αρβανίτης: "Είμαστε το φαβορί, να προσέξουμε για να μην μπούμε σε περιπέτειες"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

arvanitis αρβανίτηςΠροβάδισμα τίτλου θέλει να αποκτήσει αύριο η ΑΕΚ κόντρα στον Διομήδη Άργους (20:00-OTE TV), στον πρώτο τελικό της Α1 χάντμπολ ανδρών που θα διεξαχθεί στο κλειστό του Πανελληνίου. Ο Γιάννης Αρβανίτης μίλησε στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ για την πρώτη “μάχη” με την ομάδα του Άργους λέγοντας πως η ομάδα του είναι το φαβορί λόγω πλεονεκτήματος έδρας και καλύτερου ρόστερ, συνέστησε προσοχή στους παίκτες του για να μην μπουν σε περιπέτειες και υπογράμμισε πως ίσως το δεύτερο παιχνίδι στο Άργος να είναι το σημαντικότερο όσον αφορά την υπόθεση τίτλος.

Ο Γιάννης Αρβανίτης είπε χαρακτηριστικά: «Είμαστε το φαβορί, λόγω πλεονεκτήματος έδρας και καλύτερου ρόστερ. Έχουμε κερδίσει τέσσερα παιχνίδια, κάτι που μας δίνει από την μία πλευρά το αβαντάζ, αλλά ταυτόχρονα εγκυμονεί κινδύνους όπως χαλάρωση τους οποίους πρέπει να προσέξουμε για να μην μπούμε σε περιπέτειες.

Το κάθε παιχνίδι από τα τέσσερα ήταν διαφορετικό. Αυτή τη στιγμή φαίνεται ότι η επίθεση μας είναι σε καλή κατάσταση, αλλά θέλουμε να βελτιώσουμε την άμυνα μας. Για να μην κρυβόμαστε, ειδικά σε ντέρμπι είναι πολύ δύσκολο να είσαι το ίδιο καλός σε επίθεση και άμυνα, αλλά θα προσπαθήσουμε να το καταφέρουμε.

Η σειρά των τελικών δεν έχει δείξει ότι το πρώτο ματς είναι το σημαντικότερο.

Το δεύτερο μέσα στο Άργος ίσως είναι το σημαντικότερο όσον αφορά την υπόθεση τίτλος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X