Στην τελική ευθεία για το νταμπλ

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ - Διομήδης Άργους
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÁÅÊ - ÄÉÏÌÇÄÇÓΗ σειρά των τελικών του πρωταθλήματος ξεκινά αύριο (21/05, 20:00) από το κλειστό της Κυψέλης, με την ΑΕΚ να θέλει να υπερασπιστεί τον τίτλο της, αντιμετωπίζοντας σε αυτή τη φάση για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον Διομήδη Άργους. Οι “κιτρινόμαυροι” που φέτος έχουν επικρατήσει τέσσερις φορές των αντιπάλων τους (δύο στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, στον τελικό του Κυπέλλου και στην τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ) θέλουν να μπουν με το… δεξί στην τελική ευθεία προς τον τίτλο.

Η Ένωση είναι το φαβορί για την αυριανή αναμέτρηση που θα πραγματοποιηθεί στην έδρα της και θέλει να κάνει το 1-0 στην σειρά των τελικών για να πάρει σαφές προβάδισμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και να πάει στο Άργος για το δεύτερο ματς με λιγότερο άγχος. Να υπενθυμίσουμε ότι ο φετινός πρωταθλητής θα κριθεί τελικά στις δύο νίκες, και όχι στις τρεις που προέβλεπε αρχικά η προκήρυξη της διοργάνωσης, ενώ ο δεύτερος τελικός έχει οριστεί να πραγματοποιηθεί την Τρίτη 27 Μαΐου στο κλειστό της Νέας Κίου (αν χρειαστεί τρίτο παιχνίδι θα γίνει την Παρασκευή 30 Μαΐου).

ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X