Αποφασίζουν οι συνδυασμοί για στήριξη σε Γεωργαμλή ή Βασιλόπουλο

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

gipedo5Μετά τις πρώτες ώρες απ’ το εκλογικό αποτέλεσμα, οι οποίες ήταν απαραίτητες για την αποτίμησή του, οι ηττημένοι των δημοτικών εκλογών στη Νέα Φιλαδέλφεια καλούνται να αποφασίσουν αν θα στηρίξουν κάποιον εκ των Γεωργαμλή ή Βασιλόπουλο.

Η μάχη για τη Δημαρχία καλά κρατεί με τους δύο υποψήφιους να περιμένουν πλέον τη στήριξη των ψηφοφόρων της περιοχής, οι οποίοι δεν τους ακολούθησαν στον α’ γύρο. Ο νικητής θα κριθεί κατά ένα μεγάλο ποσοστό και από τη στάση την οποία θα τηρήσουν οι επικεφαλείς των παρατάξεων που έμειναν εκτός απ’ την πρώτη εκλογική διαδικασία. Ως δεδομένο θεωρούμε ότι, με βάση τα λεγόμενά τους πριν τις εκλογές, οι Αποστολάκη και Αράπογλου έχουν ακριβώς την ίδια θέση με τον Γεωργαμλή ως προς την ανέγερση του γηπέδου της ΑΕΚ, στηρίζοντας απόλυτα το σχέδιο του Δημήτρη Μελισσανίδη. Ο Γιώργος Αράπογλου πάντως έχει αυτή τη στιγμή ως προτεραιότητά του την επανακαταμέτρηση των ψήφων, αφού η μικρή διαφορά με τον Λύσανδρο Γεωργαμλή, είναι ο λόγος για τον οποίο επιθυμεί να εξαντλήσει όλα τα ενδεχόμενα, προκειμένου να διεκδικήσει την παρουσία του στον “τελικό” της Κυριακής.

Σε ότι αφορά στους υπόλοιπους συνδυασμούς υπάρχουν δύο ερωτηματικά και ένα δεδομένο. Ερωτηματικό αποτελεί η στάση που θα κρατήσουν οι Κόντος και Αγαγιώτου, οι οποίοι διαφωνούν με την κάθετη άποψη που έχει εκφράσει ο Γεωργαμλής για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Αντίθετα δεδομένη και εξεφρασμένη είναι η θέση της “Λαϊκής Συσπείρωσης” (που είχε υποψήφια δήμαρχο τη Δανάη Γκούμα). Το ΚΚΕ είχε ξεκαθαρίσει εδώ και πολύ καιρό, πως η ψήφος στον πρώτο και στον δεύτερο γύρο σ’ όλους τους Δήμους και τις Περιφέρεις,  είναι “Λαϊκή Συσπείρωση” και μόνο . Πως μεταφράζεται αυτό πρακτικά, απ’ τη στιγμή που ο συνδυασμός δεν βρίσκεται στον δεύτερο γύρο; Είτε με λευκό, είτε με άκυρο, κάτι που σημαίνει ότι ούτε ο Βασιλόπουλος, ούτε ο Γεωργαμλής περιμένουν ψήφους απ’ τη συγκεκριμένη παράταξη.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X