Όσο βιάζεται ο Τζιμπούρ αλλά τόσο βιάζεται και η Νότιγχαμ για να βγει άμεσα το... διαζύγιο

«Διχάζει» το Νότιγχαμ ο Τζιμπούρ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

???????????????????????????????????????????????????????????????????????Από την πλευρά του Ραφίκ Τζιμπούρ τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Θέλει να φύγει από τη Νότιγχαμ και να ρίξει μαύρη πέτρα πίσω του. Μόνο που αυτή την στιγμή, το μυαλό του είναι περισσότερο στην οριστική επιλογή του ομοσπονδιακού τεχνικού της Αλγερίας, για την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Βραζιλία για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Από την άλλη πλευρά, στη Νότιγχαμ βλέπουν τα πράγματα ακριβώς όπως και ο Τζιμπούρ. Θέλουν να «τελειώνουν» με τον Αλγερινό όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, προκειμένου να αδειάσουν οι θέσεις στο ρόστερ και να προχωρήσουν στις μεταγραφές. Και με δεδομένο πως στην Φόρεστ δεν έχουν το μυαλό τους πουθενά αλλού, εκτός από τον προγραμματισμό για την επόμενη σεζόν, βιάζονται για το διαζύγιο με τον Τζιμπούρ.

Αυτό αναφέρει χαρακτηριστικά σήμερα και η Nottingham post. Μάλιστα στο σημερινό δημοσίευμα, η εφημερίδα δεν είναι πλέον τόσο κατηγορηματική, όσο το προηγούμενο διάστημα, στην θέση περί «δανεικού από τον Ολυμπιακό Τζιμπούρ». Γράφει χαρακτηριστικά πως «η Νότιγχαμ είναι σχεδόν βέβαιη πως μπορεί να ξεφορτωθεί τον Τζιμπούρ μη ενεργοποιώντας την οψιόν αγοράς». Δηλαδή την θέση της σιγουριάς των προηγούμενων ημερών, σχετικά με το συμβόλαιο του Αλγερινού, τώρα πήρε η αμφιβολία.

Πάντως σίγουρα τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν εξελίξεις, καθώς το μόνο δεδομένο και βέβαιο, είναι η κοινή επιθυμία για διαζύγιο «εξπρές». Και ειδικά αν τελικά ο Τζιμπούρ «κοπεί» από την αποστολή της Αλγερίας για το Μουντιάλ, το τοπίο θα ξεκαθαρίσει άμεσα.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X