Προορίζει για βασικό τον 16χρονο Ηλία Τσέλιο ο Δέλλας, ενόψει του αγώνα της Τετάρτης

Προορίζει για βασικό τον 16χρονο Ηλία Τσέλιο ο Δέλλας, ενόψει του αγώνα της Τετάρτης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

tselios ilias τσέλιος ηλίαςΔοκιμή ενδεκάδας με τον 16χρονο Ηλία Τσέλιο σε ρόλο επιτελικού χαφ έκανε ο Τραϊανός Δέλλας ενόψει του αγώνα με τον Πανναξιακό.

Το enwsi.gr σας ενημέρωσε για την παρουσία τριών νεαρών ποδοσφαιριστών από την Κ17 στην προπόνηση της Κυριακής, οι οποίοι μάλιστα έδειξαν και εξαιρετικά στοιχεία στον τρόπο παιχνιδιού τους. Ο τεχνικός της ΑΕΚ έκανε και την πρώτη του δοκιμή ενδεκάδας για την αναμέτρηση της Τετάρτης στο Ολυμπιακό στάδιο, δείχνοντας ότι για μια ακόμα φορά σκοπεύει να κάνει “πειράματα” προκειμένου να τσεκάρει την αγωνιστική κατάσταση των πιο μικρών σε ηλικία παικτών του. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δέλλας έδωσε θέση βασικού στον Ηλία Τσέλιο, ο οποίος αγωνίστηκε ως επιτελικός χαφ, πίσω από τον Ράμα στην τριάδα της επίθεσης. Δεξιά του είχε τον Πλατέλλα και αριστερά τον Ανάκογλου.

Στη μεσαία γραμμή πήραν θέση ο Ρόβας με τον Κορδέρο, ενώ την άμυνα αποτελούσαν οι Γεωργέας, Πεταυράκης, Τσιρίλο και Σταθάκης.

Ο Τσέλιος, παρά το γεγονός ότι μπήκε αμέσως στα …βαθιά, έδειξε πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο και δεν αποκλείεται να τον δούμε την Τετάρτη ακόμα και στην αρχική ενδεκάδα. Επίσης είναι πολύ πιθανό να πάρουν χρόνο συμμετοχής και οι άλλοι δύο νεαροί “άσοι” που προπονήθηκαν από την Κ17, ο Γιάννης Βιδάλης και ο Αντρέας Βλαχομήτρος.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X