Οι "συμμαχίες" που θα κρίνουν το αποτέλεσμα του β' γύρου στη Νέα Φιλαδέλφεια

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

agia sofia maketaΒασιλόπουλος και Γεωργαμλής καταστρώνουν ήδη τα πλάνα τους για να πάρουν με το μέρος τους, τους ψηφοφόρους των υπολοίπων παρατάξεων στη μάχη του β’ γύρου.

Με βάση τα ποσοστά που συγκέντρωσαν οι δύο υποψήφιοι δήμαρχοι, θα κοντραριστούν την επόμενη Κυριακή για το Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας/Νέας Χαλκηδόνας, με το …παιχνίδι πλέον να παίζεται στη γραμμή που θα αποφασίσουν να ακολουθήσουν όσοι στήριξαν με την ψήφο τους τους υπόλοιπους συνδυασμούς. Από τη μία, με βάση τα δεδομένα που υπήρχαν πριν τη χθεσινή εκλογική διαδικασία ο Λύσανδρος Γεωργαμλής, ο Γιώργος Αράπογλου και η Ευτυχία Αποστολάκη είχαν ξεκαθαρίσει ανοιχτά την απόφασή τους να στηρίξουν χωρίς το παραμικρό “αλλά” την ανέγερση του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο στο “στρατόπεδο” του Γεωργαμλή πιστεύουν ότι οι ψηφοφόροι των συγκεκριμένων παρατάξεων θα “συστρατευθούν” με τους δικούς του και θα τον εκλέξουν δήμαρχο.

Από την άλλη, ο Άρης Βασιλόπουλος, ναι μεν τονίζει ότι είναι υπέρ της επιστροφής της ΑΕΚ στο “σπίτι” της, αλλά με συγκεκριμένους όρους, οι οποίοι ενδεχομένως και να αποτελέσουν ισχυρό εμπόδιο στο χτίσιμο του γηπέδου. Μια άποψη στην οποία φαίνεται να κινείται και η παράταξη του Απόστολου Κόντου. Ερωτηματικό αποτελεί η γραμμή, την οποία θα ακολουθήσουν οι ψηφοφόροι της Βασιλικής Αγαγιώτου, καθώς και της Δανάης Γκούμα. Όλα αυτά βέβαια αναμένεται να ξεκαθαρίζουν μέσα στα επόμενα 24ωρα, μετά τις επαφές και τις συζητήσεις που θα γίνουν μεταξύ των υπευθυνων όλων των παρατάξεων.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X