Τσέκαραν 10 ταλαντούχους στο φιλικό της Κ17 στα Σπάτα Ζήκος και Μητροτάσιος

Τσέκαραν 10 ταλαντούχους στο φιλικό της Κ17 στα Σπάτα Ζήκος και Μητροτάσιος
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

K15 akadimies AEK Ακαδημιες ΣπάταΝέα ταλέντα είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ, στο Σαββατιάτικο (17/5) φιλικό παιχνίδι της ομάδας Κ17 στα Σπάτα κόντρα στο Απόλλωνα Σμύρνης. Οι άνθρωποι των Ακαδημιών της ΑΕΚ συνεχίζουν το σκάουτινγκ με στόχο την ανίχνευση ταλέντων που θα ενταχθούν στα τμήματα υποδομής, την νέα περίοδο. Στο χθεσινό μάλιστα φιλικό των εφήβων Κ17 κόντρα στον Απόλλωνα που ολοκληρώθηκε με λευκή ισοπαλία 0-0, δεν ηταν και λίγοι αυτοί που φόρεσαν την φανέλα της Ένωσης, με σκοπό να αποδείξουν πως αξίζουν μια θέση στο Ρόστερ της Ακαδημίας.

Οι 10 ποδοσφαιριστές που δοκιμάστηκαν υπο το βλέμμα του Άκη Ζήκου αλλά και του Μιχάλη Μητροτάσιου, άφησαν θετικές εντυπώσεις και το επόμενο διάστημα αναμένεται να παρθούν οι τελικές αποφάσεις για το ποιοί απο αυτούς θα παραμείνουν και ποιοί όχι.

Πηγή: sportacademies

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X