Περιμένουν το φετινό καθεστώς των ξένων, για να προχώρησουν στις μεταγραφές

Ο Ελγκέτα βλέπει τον πρώτο ημιτελικό
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

elgetaΑλλαγή προγραμματισμού είναι πιθανό να προκύψει σε περίπτωση που περάσει η πρόταση των ομάδων για να ανοίξουν οι θέσεις ξένων στην Α1. Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι κάθε σύλλογος έχει δικαίωμα να έχει τρεις ξένους στο ρόστερ του, ωστόσο μετά τα τελευταία γεγονότα δεν αποκλείεται να αλλάξουν οι ισορροπίες. Στην ΑΕΚ έχουν ξεκινήσει τις μεταγραφικές αναζητήσεις. Και όπως σας έχει ενημερώσει το enwsi.gr, ήδη έχει γίνει κρούση στον Ανδρέα Ανδρεάδη και στον Γιώργο Σφενδυλάκη. Δύο αθλητές που παίζουν ουσιαστικά στην ίδια θέση (κεντρικοί).

Η κίνηση αυτή της Ένωσης έχει λογική, αφού φαίνεται να έχει αποφασιστεί να αποκτηθούν ξένοι σε συγκεκριμένες θέσεις.  Αρχικά στον πασαρόδο, αφού οι κιτρινόμαυροι έβγαλαν φέτος την σεζόν με τον Κρέτση και θα χρειαστούν σίγουρα έναν παίκτη εκτός των συνόρων. Επίσης αν τελικά αποκτηθούν οι δύο έλληνες κεντρικοί, τότε η Ένωση θα κινηθεί για την απόκτηση ξένου ακραίου, καθώς και για διαγώνιο, σε περίπτωση που δεν ανανεωθεί το συμβόλαιο με τον Παγιάν.

Υπάρχει όμως και το ενδεχόμενο η ΑΕΚ να προχωρήσει στην απόκτηση μόνο ενός έλληνα κεντρικού. Σε μια τέτοια περίπτωση θα κοιτάξει και για ξένο κεντρικό. Όλα τα παραπάνω φαντάζουν λογικά, ωστόσο δεν αποκλείεται να ανατραπούν αν τελικά αποφασιστεί να υπάρχει μεγαλύτερος όγκος παικτών από το εξωτερικό. Σε κάθε περίπτωση πάντως ο Χόρχε Ελγκέτα σε συνεργασία με την διοίκηση του τμήματος προχωρούν μεθοδικά και προσεκτικά κάθε περίπτωση.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X