Έμεινε εκτός αποστολής ο Μπλάνκο, που δεν υπολογίζεται πλέον από την Λανούς

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Blanco-puntos-fecha_CLAIMA20130618_0044_14Παρελθόν αποτελεί από την Λανούς ο Ισμαέλ Μπλάνκο, που έμεινε εκτός αποστολής από το παιχνίδι με την Νιούελς, που θα διεξαχθεί  τα ξημερώματα, με την αιτιολογία ότι λήγει το συμβόλαιο του.

Ήταν ξεκάθαρο και σας ενημέρωσε για αυτό το enwsi.gr ότι ο Ίσμαελ Μπλάνκο δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Λανούς. Το συμβόλαιο του με τους Αργεντίνους ολοκληρώνεται και δεν υπάρχει καμία πρόθεση των ανθρώπων της ομάδας να το ανανεώσουν. Κάτι που φάνηκε και από την αποστολή που βγήκε για το παιχνίδι με την Νιούελς για το πρωτάθλημα της Αργεντινής.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Μπλάνκο έμεινε εκτός μάχης, με τα δημοσιεύματα του τύπου να αναφέρουν ότι οι λόγοι έχουν να κάνουν με το συμβόλαιο του. Έτσι ο προπονητής του, Μπάρος Σκελότο δεν τον πήρε μαζί του και πλέον ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ, μετράει αντίστροφα για να αποχωρήσει από τον σύλλογο.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, η περίπτωση του «Ζορό» είναι αποκλειστικά στο χέρι της ΑΕΚ και των ανθρώπων της.  Το enwsi.gr σας αποκάλυψε άλλωστε ότι η οι κιτρινόμαυροι θέλουν να τον δελεάσουν για να επιστρέψει στην Ελλάδα, μόνο αν μείνει ελεύθερος. Και φαίνεται ότι τα ρεπορτάζ που έρχονται από την Αργεντινή οδηγούν σε αυτό το συμπέρασμα.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X