Άνθρωποι της εμπιστοσύνης Μελισσανίδη στο νέο Δ.Σ

Στη Ριζούπολη και ο Βαρδινογιάννης (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

melissanidis aslanidisΗ σύσταση της καινούργιας εταιρείας που θα προκύψει για να προχωρήσει η ΑΕΚ τα επόμενα χρόνια είναι θέμα που βρίσκεται σε εξέλιξη. Ουσιαστικά αυτό θα γίνει μόλις ολοκληρωθεί η εκκαθάριση της προηγούμενης ΠΑΕ. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης φαίνεται να έχει ήδη στελεχώσει το νέο διοικητικό συμβούλιο το οποίο θα είναι μικρό και ευέλικτο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport», ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης έχει ήδη αποφασίσει για το ποια θα είναι τα μέλη του Δ.Σ, τα οποία θα είναι της απόλυτης εμπιστοσύνης του. Συγκεκριμένα αναμένεται να στελεχωθεί από τον Βαγγέλη Ασλανίδη, ο οποίος είναι και ο επικρατέστερος να αναλάβει την προεδρία. Επίσης ο Γιώργος Σκρέκης, ο Στέργιος Γαντζούλας και ο Μάκης Αγγελόπουλος. Πέμπτος στην σύνθεση αναμένεται να είναι  εκπρόσωπος της ερασιτεχνικής, ενώ ο γενικός διευθυντής της ΑΕΚ  Αλέξης Δέδες, είναι εξαιρετικά πιθανό να αναλάβει καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X