Όλα τα...γαλλικά σενάρια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kalouΜια θέση για την παραμονή στην κατηγορία αλλά και μια ακόμα για την 3η θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ κρίνονται μεταξύ άλλων απόψε. Παρακάτω θα δείτε τις προτάσεις της στήλης.

187. Σοσό – Εβιάν

Τελευταία αγωνιστική στο γαλλικό πρωτάθλημα απόψε (22.00) και τα πάντα θα κριθούν την ύστατη ώρα. Στοιχηματικά υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορεί να δει κανείς. Όπως το γεγονός ότι η Σοσό μόνο με νίκη μένει στην κατηγορία. Όπως το γεγονός ότι παραμένει στην μεγάλη κατηγορία για 66 σερί χρόνια. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι θα παραμείνει με το έτσι στην κατηγορία, γιατί δεν παίζει μόνη της. Πάμε λοιπόν στα λίγα τέρματα, αφού περιμένουμε κλειστό ματς.

Πρόταση: Under 2.5 (www.stoiximan.gr 1.75)

179. Λοριάν – Λιλ

Σε αυτό το παιχνίδι, το ενδιαφέρον είναι μονόπλευρο, υπό την έννοια ότι η Λιλ χρειάζεται την νίκη για να εξασφαλίσει την 3η θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μια πιθανή ισοπαλία μπορεί να την αφήσει εκτός, αν την ίδια ώρα η Σεντ Ετιέν κερδίσει με τέσσερα γκολ διαφορά.  Η Λοριάν μπορεί να είναι αδιάφορη, αλλά αν τερματίσει στην 8η θέση της βαθμολογίας θα πάρει μπόνους 800.000 ευρώ που δίνει η Λίγκα. Λεπτομέρεια θα πει κανείς, αλλά πρέπει να την καταθέσουμε. Όμως η Λιλ φέτος έχει δείξει χαρακτήρα, ακόμα και στα δύσκολα και θα την εμπιστευτούμε.

Πρόταση: 2 (www.stoiximan.gr 1.65)

186. Σεντ Ετιέν – Αζαξιό

Η Σεντ Ετιέν θέλει νίκη με τέσσερα γκολ και πάνω υποδεχόμενη την υποβιβασμένη Αζαξιό. Θα έχει το νου της και στο ματς της Λιλ, αλλά επειδή δεν βλέπουμε να το καθαρίζει εύκολα και από νωρίς η Λιλ, εκτιμούμε ότι οι “Στεφανουά” θα προσπαθήσουν να πετύχουν νωρίς γκολ και να πιέσουν στην συνέχεια. Εδώ καλούμαστε να ποντάρουμε τόσο στον 1 ημίχρονο, όσο και στα πολλά τέρματα.

Πρόταση: 1ημ/ 1τελικό (www.stoiximan.gr 1.57) over 3.5 (www.stoiximan.gr 2.15)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X