Η απόφαση του Χαλίλχοζιτς καθορίζει τις επόμενες κινήσεις του Τζιμπουρ

Χάνει το «τρένο» για Βραζιλία ο Τζιμπούρ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

djebbourΑπό πολλές παραμέτρους εξαρτάται έτσι κι αλλιώς το μέλλον του Ραφίκ Τζμπούρ. Και ανάμεσα σ’ αυτές, βρίσκεται και το δεδομένο ενδιαφέρον της ΑΕΚ. Πάντως εκείνο που καταρχήν θα καθορίσει τα επόμενα βήματα που κάνει ο Αλγερινός επιθετικός, είναι η απόφαση που θα πάρει ο Βαχίντ Χαλίλχοζιτς για την αποστολή του παγκοσμίου κυπέλλου. Ο Τζιμπούρ έχει μπει στην προεπιλογή των 30 παικτών. Ωστόσο τα αλγερινά ΜΜΕ επιμένουν πως δεν είναι από τα φαβορί, για να πάρει τελικά το χρίσμα του εκλεκτού που θα ταξιδέψει στην Βραζιλία. Παρόλα αυτά ο Τζιμπούρ και το παλεύει και πιστεύει πως θα τα καταφέρει.

Αν τελικά κερδίσει θέση στην αποστολή, τότε με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του θα ασχοληθεί μετά τις υποχρεώσεις του για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Αν όμως «κοπεί» τελικά, τότε θα υπάρξουν εξελίξεις. Καταρχήν θα ξεκαθαρίσει άμεσα το τοπίο σχετικά με το συμβόλαιο που έχει με την Νότιγχαμ. Ο ίδιος θέλει να μείνει ελεύθερος. Και σ’ αυτή την περίπτωση η ΑΕΚ θα μπει στο παιχνίδι.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X