Λάζοβιτς: "Τα θέλω μου ταιριάζουν με το πλάνο και τα σχέδια της ΑΕΚ"

Δύσκολα θα παίξει ο Λάζοβιτς, στο αυριανό κρίσιμο ματς της Παρτιζάν με την Σπαρτάκ Ζλάτιβ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

lazovicΟ Ντάνκο Λάζοβιτς επιβεβαίωσε ότι είχε συνάντηση με τον Νίκο Λυμπερόπουλο και εμφανίστηκε θετικός στο ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ. Ο Σέρβος επιθετικός μίλησε στην εφημερίδα “Sport” του Βελιγραδίου και τόνισε χαρακτηριστικά:

«Η αλήθεια είναι ότι κάθισα με τον Νίκο Λυμπερόπουλο, μετά το παιχνίδι με την Βοζντό, σε ένα κεντρικό εστιατόριο της πόλης και εκεί μου μίλησε για τα πλάνα της ΑΕΚ, τις επιθυμίες της και τα σχέδια για την επόμενη σεζόν, τα οποία ταιριάζουν πολύ με τα δικά μου θέλω. Είχαμε παίξει μάλιστα αντίπαλοι στο παρελθόν οπότε ένιωθα κάπως πιο άνετα για να του εκφράσω και τις δικές μου επιθυμίες».

Σε ερώτηση για το πόσο κοντά είναι η συμφωνία είπε: «Δε μπορώ να απαντήσω στην ερώτησή σας, γιατί δεν γνωρίζω για το οικονομικό σκέλος. Ο Λυμπερόπουλος μου παρουσίασε το πλάνο της ομάδας για τη δημιουργία της και τη φιλοδοξία των ανθρώπων της να επιστρέψουν στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος. Η ΑΕΚ είναι μία ομάδα με παράδοση και έχουν αποφασίσει να επιστρέψουν εκεί που ανήκουν. Όταν κι αν συμφωνήσουμε θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις, αλλά για την ώρα δεν πρέπει να βιαζόμαστε».

Για το αν έχει μιλήσει και με τον Ντούσαν Μπάγεβτς είπε: «Όχι, όχι… Μόνο με τον τεχνικό διευθυντή, τον Νίκο Λυμπερόπουλο».

Στη συνέχεια είπε για την ΑΕΚ: «Αναμφίβολα είναι ένας μεγάλος σύλλογος και δε μπορώ να πω ότι δεν ενδιαφέρομαι. Παρ’ όλα αυτά η ζωή με έχει διδάξει, ότι το ενδιαφέρον μιας ομάδας από μια πραγματική κατάσταση στο ποδόσφαιρο πολλές φορές δεν συμβαδίζει. Δεν έχουν γίνει παρά μόνο κάποια βήματα. Μετά το ραντεβού μου με τον Λυμπερόπουλο δεν επικοινώνησε κανείς από την ΑΕΚ μαζί μου και έχουν περάσει ήδη επτά μέρες. Δεν με ενοχλεί καθόλου. Μπορώ να μείνω και στην Παρτιζάν».

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X