Το ιδανικό σενάριο για την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

rizoupoliΤο θέλουν όλοι. Πως θα μπορούσε να είναι αντίθετος ο Δημήτρης Μελισσανίδης; Η επιστροφή της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια είναι μεν το μεγάλο όνειρο, αλλά έως ότου γίνει πράξη οι φίλοι του δικεφάλου έχουν ξεκαθαρίσει την προτίμησή τους. “Ριζούπολη μέχρι να πατήσουμε και πάλι στο …σπίτι μας” λέει στην συντριπτική του πλειοψηφία ο κόσμος της ομάδας και ο “Τίγρης” φαίνεται διατεθειμένος να εξαντλήσει τις πιθανότητες για να μην τους χαλάσει χατήρι. Η κίνηση και μόνο του Μελισσανίδη να προσεγγίσει και μάλιστα με ένα άκρως δελεαστικό ποσό τη διοίκηση του ερασιτέχνη Απόλλωνα, “μιλάει” από μόνη της. Φυσικά, επειδή είναι γνωστά τα …κολλήματα και το κόμπλεξ ορισμένων με την ΑΕΚ, κανένας δε μπορεί να πει με σιγουριά αν θα προχωρήσει ή όχι η συγκεκριμένη υπόθεση, αφού και ο υποψήφιος νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Απόλλων Σμ. (Παναγιώτης Μονεμβασιώτης) εμφανίζεται αρνητικός ως προς το ενδεχόμενο της “συγκατοίκησης” με την Ένωση. Το σίγουρο είναι ότι πλέον έχει γίνει μια πρώτη, αλλά σημαντική κίνηση για να υπάρξει η επιθυμητή εξέλιξη.

Για μένα αυτό είναι το ιδανικό σενάριο. Η καλύτερη μετάβαση στη νέα εποχή για την ΑΕΚ. Δύο χρόνια στη γειτονιά της, δίπλα στο “σπίτι”, με τον κόσμο να συσπειρώνεται ξανά και να προσμένει τη μεγάλη επιστροφή. Το ερώτημα βέβαια που τίθεται απ’ όσους βλέπουν ακόμα με αρνητικό μάτι τη συγκεκριμένη κίνηση είναι αν η Ριζούπολη “χωράει” τη δυναμική του κόσμου της Ένωσης. Η απάντηση είναι “όχι”, δεν τη “χωράει”, αλλά προκειμένου να αγωνίζεται η ομάδα στο αχανές ΟΑΚΑ, το οποίο ποτέ δε θα γίνει πραγματική έδρα, τότε σίγουρα η (προσωρινή) λύση της Ριζούπολης είναι ό, τι καλύτερο. Μιλάμε για ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο, το οποίο θα είναι γεμάτο σε κάθε αγώνα και θα αποτελεί μια πραγματική έδρα. Οι 14 χιλιάδες θέσεις ναι μεν δεν είναι αρκετές για μια ομάδα όπως η ΑΕΚ, αλλά στην προκειμένη περίπτωση είναι η καλύτερη λύση πριν γίνει πράξη το μεγάλο όνειρο.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X