Το "αντίο" του μεγάλου Στέλιου Μανωλά μέσα στη Νέα Φιλαδέλφεια (VIDEO)

Φτιάξε την ΑΕΚ των ονείρων σου στο enwsi.gr: Επιλέξτε τον καλύτερο ηγετικό στόπερ! (poll)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένας πραγματικός ηγέτης, η καριέρα του οποίου είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τις κορυφαίες στιγμές της ΑΕΚ. Ο Μανωλάς ήταν πάντα ο μεγάλος αρχηγός της Ένωσης, φορώντας τα κιτρινόμαυρα σε όλη την ποδοσφαιρική του καριέρα. Πριν 22 χρόνια στο Νίκος Γκούμας, ο δικέφαλος υποδεχόταν την Ξάνθη για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Σε μια συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα και κάτω από καταρρακτώση βροχή φόρεσε για τελευταία φορά τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας και στο 58ο λεπτό είπε “αντίο” στον κόσμο της ΑΕΚ. Βγήκε από τον αγωνιστικό χώρο και μαζί με τα δύο παιδιά του χαιρέτησε τον κόσμο της Ένωσης και της Ξάνθης που τον αποθέωνε. Εκείνη τη στιγμή έμπαινε ένα τέλος σε μια σπουδαία καριέρα γεμάτη τίτλους και διακρίεις.

Έκανε ντεμπούτο στις 3/2/1980 στο ματς κόντρα στην Καστοριά και στη σπουδαία πορεία που διένυσε με 448 συμμετοχές, κατέκτησε τέσσερα πρωταθλήματα, τρία κύπελλα, ένα Λιγκ καπ και δύο Σούπερ καπ, ενώ φόρεσε τη φανέλα με το εθνόσημο στο στήθος για 71 αγώνες, πετυχαίνοντας εφτά γκολ.

Στην ΑΕΚ βρέθηκε από τα 15 του χρόνια όταν το 1976 ένας οπαδός της ομάδας, ο Καρούσης, τον είδε στις αλάνες και εντυπωσιάστηκε από τις ικανότητές του και τον πρότεινε στους υπεύθυνους της ομάδας.

Θυμηθείτε ελάχιστες από τις πολλές σημαντικές στιγμές του Στέλιου Μανωλά με τη φανέλα της ΑΕΚ:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X