"Κλείνει σε ΑΕΚ ο Μπέλιτς" λένε στην Κρήτη

ΑΕΚ για Μπέλιτς λένε στα Χανιά
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

belic Νικολα Μπέλιτς ΑΕΚΓια συμφωνία με την ΑΕΚ κάνουν λόγο στην Κρήτη αναφορικά με τον Νίκολα Μπέλιτς. Ο Σέρβος μέσος μάλιστα τονίζεται ότι την προσεχή Τρίτη θα είναι στην Αθήνα για να υπογράψει με την Ένωση.

Αναλυτικά το δημοσιεύμα του flashnews:

«Με τον δικέφαλο αετό στο στήθος θα αγωνίζεται όπως όλα δείχνουν τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Νίκολα Μπέλιτς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr ο Σέρβος άσος, που δεν θα συνεχίσει στον Πλατανιά, έχει έρθει σε συμφωνία με την ΑΕΚ, για να ενισχύσει τις προσπάθειές της για επιστροφή στη Super League.

Μάλιστα ο 31χρονος ακραίος επιθετικός (που είχε γενέθλια πριν δύο ημέρες) αναμένεται στην Αθήνα από την επόμενη Τρίτη (20/05) για να μπει στην τελική ευθεία η μετακίνησή του στην Ένωση.

Ο Μπέλιτς φέτος στον Πλατανιά είχε 31 συμμετοχές και 6 ασίστ, με το “κύκνειο άσμα” του με την “ερυθρόλευκη” φανέλα να είναι το ματς με τον Λεβαδειακό, όπου ο Αναστασιάδης τον έκανε αλλαγή στο 35′, κάτι που φάνηκε να εξοργίζει τον Σέρβο.

Την περσινή σεζόν (είχε έρθει τον Ιανουάριο του 2013 από τον Ατρόμητο) ο Μπέλιτς μέτρησε 8 συμμετοχές, με 2 γκολ και μία ασίστ.

Το “φλερτ” με την ΑΕΚ είχε έρθει στο προσκήνιο πριν από περίπου ένα μήνα, αλλά τώρα φαίνεται ότι ήρθε η στιγμή να καταλήξει σε “γάμο”.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X