Μπαλάρα και φουλ για την κούπα (VIDEO)

«Χιονοθύελλα» η ΑΕΚ, με πεντάρα για την κούπα (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

agorogiannis-papadopoulos-kopitsisΟι μεγάλες ομάδες, τα σύνολα με χαρακτήρα πρωταθλητή, δείχνουν αντίδραση στα δύσκολα. Όπως ακριβώς συνέβη με την ΑΕΚ της περιόδου 1992-93. Μόλις μια εβδομάδα έπειτα από την ήττα σοκ στην Καλαμαριά που έβαλε ξανά στο κόλπο του πρωταθλήματος τον Παναθηναϊκό, η Ενωση υποδέχθηκε τον Ηρακλή στη Νέα Φιλαδέλφεια. Παίζοντας εντυπωσιακό ποδόσφαιρο οι «κιτρινόμαυροι» διέλυσαν τους Θεσσαλονικείς στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα, επικράτησαν με 4-0 και ενθουσίασαν τον κόσμο που κατέκλυσε το γήπεδο.

Η ΑΕΚ πήρε προβάδισμα από νωρίς με κεφαλιά του Αλεξανδρή, ο Δημητριάδης ευστόχησε από το σημείο του πέναλτι και ο Παύλος Παπαϊωάννου σκόραρε σε μια από τις ελάχιστες φορές που το πέτυχε με τα «κιτρινόμαυρα». Στο δεύτερο μέρος, η Ενωση έκανε σωρεία ευκαιριών, αλλά σκόραρε και πάλι από τα 11 βήματα και τον Βασίλη Δημητριάδη που έφτασε τα 30 γκολ με εκείνα τα δύο τέρματα. Στην ΑΕΚ έδειξαν αντίδραση και είχαν να αγωνιούν μόνο για την αποβολή του Μητρόπουλου και το εύρος της ποινής του.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

[youtube id=”wamukTLEoc0″ width=”600″ height=”350″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X