Ο Ευάγγελος Ασλανίδης προσθέτει «κιτρινόμαυρο» χρώμα στη Γλυφάδα

Ο Ευάγγελος Ασλανίδης προσθέτει «κιτρινόμαυρο» χρώμα στη Γλυφάδα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

bajevic-melissanidis-aslanidis-μπαγεβιτς-μελισσανιδης-ασλανιδηςΣτους φίλους της ΑΕΚ είναι γνωστός επί χρόνια για τη παραγοντική παρουσία του στην ομάδα. Παλιότερα στην ΠΑΕ, αργότερα στην Ερασιτεχνική και τώρα στη διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος, αλλά και στη διοίκηση του σωματείου. Ο Ευάγγελος Ασλανίδης, άμεσος συνεργάτης επί χρόνια του Δημήτρη Μελισσανίδη, κατέρχεται εκ νέου και στον πολιτικό στίβο ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Γλυφάδας με το ψηφοδέλτιο του νυν δημάρχου, Κώστα Κόκκορη.

Μπορεί η ΑΕΚ να μην έχει άμεση σχέση με τη Γλυφάδα, αλλά ο Ασλανίδης είχε καθοριστικό ρόλο στις «κιτρινόμαυρες καθόδους στα νότια προάστια. Ηταν εκείνος που μεσολάβησε για τη χρήση των εγκαταστάσεων του γκολφ της Γλυφάδας στο ξεκίνημα της προετοιμασίας του ποδοσφαιρικού τμήματος. Συνέβαλε τα μέγιστα στην εξασφάλιση του κλειστού γυμναστηρίου της Γλυφάδας από την ομάδα βόλεϊ, που δεν αποκλείεται την επόμενη σεζόν να αποτελέσει και έδρα της ομάδας μπάσκετ.

Ο Ασλανίδης ήταν πρόεδρος της Γλυφάδας, ενώ έχει διατελέσει αντιπρόεδρος της Α.Ε. του Γκολφ της Γλυφάδας και μέλος του Αθλητικού Ναυτικού Ομίλου (Α.Ν.Ο.Γ). Ο Ασλανίδης έχει την στήριξη της «κιτρινόμαυρης» οικογένειας και είναι ενδεικτικό πως στην επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του βρέθηκαν στο πλευρό του ο Ιάκωβος Μελισσανίδης, ο Θωμάς Μαύρος, αλλά και πολλά ακόμα μέλη της ΑΕΚ.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X