«Νέα Φιλαδέλφεια ίσον ΑΕΚ και ΑΕΚ ίσον Νέα Φιλαδέλφεια» (VIDEO)

«Νέα Φιλαδέλφεια ίσον ΑΕΚ και ΑΕΚ ίσον Νέα Φιλαδέλφεια» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

pavlis ntikiadis παυλής ντικιάδηςΑνθρωποι διαφορετικοί, αλλά και τόσο ίδιοι. Ο Μιχάλης Παυλής και ο Γιάννης Ντικιάδης εκφράζουν δύο διαφορετικές γενιές, αλλά ενώνονται από δύο μεγάλες αγάπες: την ΑΕΚ και τη Νέα Φιλαδέλφεια. Γι’ αυτές μιλούν με πάθος στο enwsi.gr, για το μέλλον της πόλης και την κατασκευή του γηπέδου αγωνιούν. Αμφότεροι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με τον συνδυασμό του Γιώργου Αράπογλου, «Νέο-ανεξάρτητη πρωτοβουλία Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας». Ο Μιχάλης Παυλής, με το πάθος να ξεχειλίζει, ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ μέχρι πριν από λίγους μήνες, προπονητής τώρα στα τμήματα υποδομής. Ο Γιάννης Ντικιάδης, Κωνσταντινουπολίτης και Ενωσίτης από…κούνια, μέλος της Ερασιτεχνικής και υποψήφιος στις τελευταίες εκλογές με το ψηφοδέλτιο που είχε τη στήριξη του Δημήτρη Μελισσανίδη. Αναλύουν τα πλάνα τους για την πόλη, τα όνειρα για την ΑΕΚ και καταλήγουν στο συμπέρασμα πως πρόκειται για έννοιες αλληλένδετες.

Μιχάλης Παυλής

“Ήταν δύσκολη η απόφαση να είμαι υποψήφιος στις εκλογές, καθώς δεν είχα κάποια σχέση με τον συγκεκριμένο τομέα. Πάνω απ’ όλα το έκανα για την ΑΕΚ, για την ενέγερση του νέου γηπέδου. Αν μπορώ να βοηθήσω κι εγώ με τη σειρά μου την ομάδα κι έπειτα γενικά πιστεύω ότι χρειάζονται νέοι άνθρωποι. Εγώ με την καλή διάθεση και θέληση θα ήθελα να βοηθήσω στην ανάπτυξη του τόπου, να βοηθήσω τα νέα παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό που είναι το κομμάτι μου και πιστεύω ότι η απόφασή μου πάρθηκε για να βοηθήσω συμπολίτες, νέους ανθρώπους και φυσικά για να γίνει το γήπεδο της ΑΕΚ”.

– Άρα συμφωνείς ότι από τα σημαντικότερα ζητήματα είναι το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ;

“Φυσικά”.

– Για σένα τι σημαίνει για την πόλη η επιστροφή της ομάδας στη φυσική της έδρα;

“Είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι, γιατί Φιλαδέλφεια ίσον ΑΕΚ και ΑΕΚ ίσον Φιλαδέλφεια. Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό η ΑΕΚ να βρίσκεται στη φυσική της έδρα. Θα βοηθήσει γενικά την περιοχή, αφού θα προκύψουν θέσεις εργασίας, έχω ακούσει για περίπου 2000 άνθρωποι θα εργαστούν στο γήπεδο. Γενικά είναι ένα πολύ μεγάλο έργο”.

– Οι άνθρωποι που προέρχονται από την οικογένεια της ΑΕΚ θα μπορέσουν να συνεργαστούν, αν εκλεγούν, για το θέμα του γηπέδου;

“Όλοι θέλουν να βοηθήσουν την ΑΕΚ φτιάξει το γήπεδο γιατί θα αναβαθμιστεί όλη η περιοχή. Πιστεύω ότι όλοι θα είναι υπέρ του γηπέδου, γιατί όλοι θέλουν το καλό του τόπου μας. Οι πράξεις θα κρίνουν τον καθένα μας.”

– Τι μήνυμα θέλεις να στείλεις στον κόσμο της ΑΕΚ πριν τις εκλογές;

“Να ψηφίσουν όποιον νομίζουν ότι είναι καλύτερος. Εγώ θέλω να ευχηθώ σε όλους τους υποψήφιους καλή επιτυχία και φυσικά στη δική μου παράταξη, αφού κατεβαίνω με τον κ. Αράπογλου. Πιστεύω ότι όλοι θέλουν το γήπεδο της ΑΕΚ. Ελπίζω ο νικητής που θα πάρει τη δημαρχία, να βοηθήσει ώστε να γίνει το νέο γήπεδο.”

[youtube id=”21tlst9S_PE” width=”600″ height=”350″]

Γιάννης Ντικιάδης

“Η απόφαση πάρθηκε μετά από πολλή σκέψη και από κουβέντες με την οικογένεια, με συνεργάτες και φίλους. Με ώθησαν να πάρω μια αποφαση γιατί ήθελαν δημιουργικούς ανθρώπους, που έχουν δείξει έργο στον Δήμο μας, έτσι ώστε να μην αφήσουν χώρο στους επαγγελματίες πολιτικούς, οι οποίοι πιο πολλά προβλήματα δημιουργούν, παρά δίνουν λύσεις”.

– Συμφωνείς με την άποψη ότι ένα από τα πιο σημαντικά ζητήματα σ’ αυτές τις εκλογές είναι το νέο γήπεδο της ΑΕΚ;

“Σίγουρα το κεφάλαιο ΑΕΚ είναι τεράστιο. Δεν είναι μόνο αυτό που λένε κάποιοι ότι θα δώσει επαγγελματική ζωή.  Η ανάγκη των ΑΕΚτζήδων να ξαναβρεθούν σ’ αυτό το μέρος είναι μεγάλη. Αυτό που ζήσαμε εμείς, όταν κάθε Κυριακή μας καλούσαν τα τύμπανα και πηγαίναμε στο γήπεδο είναι κάτι που θέλει να το ζήσει και πάλι ο κόσμος στην πόλη μας”.

– Εσύ και ως επιχειρηματίας, αλλά και ως φίλος της ΑΕΚ, τι εκτιμάς ότι θα σημάνει η επιστροφή της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια;

“Σίγουρα θα ανεβάσει πολύ και την ποιότητα ζωής της πόλης. Σε επαγγελματικό επίπεδο θα δώσει πολλές νέες θέσεις εργασίας, αφού ήδη δημιουργούνται νέα μαγαζιά και θα υπάρχει κόσμος που θα μπορέσει να βγάλει χρήματα. Σε ότι αφορά στην ποιότητα ζωής θα πρέπει να πούμε ότι ένα νέο γήπεδο δεν είναι μόνο τόπος συνάντησης για τις ημέρες των αγώνων. Θα υπάρχει μέσα μουσείο κι άλλες εγκαταστάσεις, οι οποίες θα δίνουν τη δυνατότητα στον κόσμο να έρχεται κάθε μέρα και να περνάει ώρες σ’ αυτό. Θα νιώθει υπερήφανος γι’ αυτό το γήπεδο”.

– Πιστεύεις ότι οι άνθρωποι της ΑΕΚ που θα εκλεγούν πιστεύεις ότι θα καταφέρουν να βρουν μια κοινή γραμμή για το καλό της ΑΕΚ;

“Ο κόσμος έχει μιλήσει ξεκάθαρα. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποιος υποψήφιος που έχει διαφορετική επιλογή. Ο κόσμος φωνάζει καθημερινά και δε μπορεί κάποιος να πάει αντίθετα. Σίγουρα το γήπεδο θα γίνει”.

– Το μήνυμα που θα ήθελες να στείλεις στον κόσμο της ΑΕΚ που θα πάει στις κάλπες ποιο είναι;

“Να μην παρασυρθούν από τους ανθρώπους που “πουλούν” ΑΕΚοφροσύνη. Να δουν πραγματικά πίσω από τη χρυσόσκονη ποιοι είναι ΑΕΚτζήδες και ποιοι θα κάνουν ό,τι καλύτερο για να χτιστεί το γήπεδο στην πόλη μας. Να μην παρασυρθούν σε όσους “πουλάνε” …ΑΕΚάρα. Αυτοί έχουν φτάσει και την ομάδα σ’ αυτό το σημείο”.

[youtube id=”c34Q7ySmw-E” width=”600″ height=”350″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X