"Με το γήπεδο θα χτυπήσουμε την ανεργία" (VIDEO)

ΦΩΤΟ από την εκδήλωση του Ηλία Ατματσίδη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

melissanidis atmatsidis μελισσανίδης ατματσίδηςΟ Ηλίας Ατματσίδης έχει την απόλυτη στήριξη του Δημήτρη Μελισσανίδη στη “μάχη” των Περιφερειακών εκλογών της Κυριακής με την παράταξη του Γιάννη Σγουρού και λίγο πριν την κάλπη, στέλνει το μήνυμά του στον κόσμο της ΑΕΚ μέσω του enwsi.gr.

“Με μεγάλη χαρά αποδέχτηκα την τιμητική πρόσκληση του κ. Σγουρού, γιατί θεωρώ ότι είναι ένας άνθρωπος που στην Περιφέρεια έχει προσφέρει πάρα πολλά και έχει κάνει σημαντικά έργα”.

– Η δική σου υποψηφιότητα στις Περιφερειακές εκλογές, πως θα βοηθήσει τον αθλητισμό και ειδικά την ΑΕΚ;

“Αν εκλεγώ θα ήθελα η ενασχόλησή μου να είναι γύρω από τον αθλητισμό. Η ζωή μου όλη είναι ο αθλητισμός και θα ήθελα να βοηθήσω τα νέα παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό. Κάποια στιγμή πρέπει να τα φέρουμε πιο κοντά μας. Να τα αποτρέψουμε να είναι στις πλατείες, στα ίντερνετ και τις καφετέριες. Μέσα από τον αθλητισμό μπορούμε να δημιουργήσουμε σωστούς χαρακτήρες, για να μπορέσουν αύριο τα νέα παιδιά να ανταποκριθούν στις δυσκολίες της ζωής. Αυτός είναι ο στόχος μου και φυσικά το μεγαλύτερο κίνητρο για μένα είναι το γεγονός ότι στη νέα προσπάθεια που κάνει η ΑΕΚ, ο κ. Σγουρός στάθηκε δίπλα μας για το γήπεδο, γι’ αυτό θέλω να τον βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις”.

– Είναι για τον κ. Σγουρό και γενικά για τον συνδυασμό, ένα μεγάλο στοίχημα η κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια;

“Δεν πρέπει να εστιάσουμε μόνο στο θέμα του γηπέδου. Ο κ. Σγουρός όφειλε θα έλεγα να βοηθήσει αυτή την μεγάλη ομάδα, για μένα όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά γενικά σε όλο τον κόσμο. Έτσι πρέπει να αισθάνεται κάποιος που αγαπάει αυτή την ομάδα που υπηρέτησε. Νομίζω θα είναι καλό για την πόλη μας να υπάρχουν τέτοια γήπεδα, όπως αυτό το “στολίδι” που περιμένουμε να γίνει το γήπεδο. Εκτός απ’ αυτό πάντως πιστεύω ότι με την ανέγερση του γηπέδου θα μπορέσουμε να “χτυπήσουμε” και την ανεργία, αφού θα δημιουργηθούν θέσεις εργασίας. Θα είναι καλό για τον κόσμο. Φανταστείτε πόσος κόσμος θα εργαστεί στην κατασκευή του γηπέδου. Θα αναβαθμιστεί όλη η περιοχή”.

– Το μήνυμα του Ηλία Ατματσίδη στον κόσμο της ΑΕΚ λίγο πριν την κάλπη ποιο είναι;

“Η ΑΕΚ ήταν και παραμένει οικογένειά μου και το ίδιο θα γίνει και τώρα. Πάντα ήταν δίπλα μου, όπως κι εγώ πάντα ήμουν το δικό της παιδί”.

[youtube id=”rknch5LaEdM” width=”600″ height=”350″]

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ – ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X