"Το γήπεδο θα δώσει ζωή, αφού στερήθηκε πολλά η Νέα Φιλαδέλφεια" (VIDEO)

"Το γήπεδο θα δώσει ζωή, αφού στερήθηκε πολλά η Νέα Φιλαδέλφεια" (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

STEVI ΣΤΕΒΗ NESTORIDIS ΝΕΣΤΟΡΙΔΗΣΗ τεράστια μορφή της ιστορίας της ΑΕΚ, ο Κώστας Νεστορίδης και η “ψυχή” της ερασιτεχνικής ΑΕΚ εδώ και πολλά χρόνια, Ελπίδα Στεβή ασχολήθηκαν με τον πολιτικό στίβο για χάρη της Ευτυχίας Αποστολάκη και την Κυριακή περιμένουν απο τον κόσμο να δείξει την συμπαράσταση του στην εκλογική διαδικασία. Το enwsi.gr ζήτησε απο τους δύο υποψήφιους δημοτικούς συμβουλους τις απόψεις τους για την υλοποίηση της κατασκευής του γηπέδου στην Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ έστειλαν το μήνυμά τους λίγο πριν πάει ο κόσμος στις κάλπες.

Νεστορίδης: “Στερήθηκε πολλά η Νέα Φιλαδέλφεια, οταν έκλεισε το γήπεδο”

– Πως αποφασίσατε να ασχοληθείτε με την πολιτική;

“Εγώ δεν ασχολήθηκα τώρα με την πολιτική. Έχω ασχοληθεί  και παλιότερα με τον κ. Μαρκεζίνη. Αν θυμόσαστε πολύ παλιά βέβαια, όταν ήταν αν θα βγει ο Μαρκεζίνης. Ο Μαρκεζίνης ήθελε να βοηθήσει  τον Καραμανλή και με μπερδέψανε και μένα. Εγώ πήγα καλά αλλά δεν πήγε το κόμμα. Αυτά είναι περασμένα. Τώρα συμμετέχω με την Έφη, την νυν Δήμαρχο και ειλικρινά συγκινούμε όταν μιλάω για αυτή την κοπέλα. Είχα γνωρίσει τον άνδρα της, ήμασταν φίλοι , ήταν ΑΕΚτζής ήταν στην Χαλκηδόνα και πραγματικά με συγκίνησε ότι μου είπε να την βοηθήσω. Και προσπαθώ να την βοηθήσω. Είναι η μόνη κοπέλα που υπέγραψε να γίνει η «Αγιά Σοφιά» στην Φιλαδέλφεια. Δεν είναι μόνο επειδή έπαιξα μπάλα στην ΑΕΚ ή για την «Αγιά Σοφιά» μόνο. Εγώ ψηφίζω στα Φιλαδέλφεια, είμαι Φιλαδελφειώτης, θέλω να βοηθήσω την Έφη, γιατί είναι έντιμη, χρυσή καρδιά, θέλει να βοηθήσει και αυτή. Όλοι μαζί να έρθει ο κόσμος. Όλος ο κόσμος, να ανοίξουν τα μαγαζιά, να ανοίξουν οι δουλειές στα Φιλαδέλφεια, γιατί έχει στερηθεί παρά πολλά από την ημέρα που έκλεισε το γήπεδο».

– Είναι ένα από τα σημαντικά θέματα αυτής της εκλογικής διαδικασίας το γήπεδο της ΑΕΚ;

«Βεβαίως είναι μεγάλη υπόθεση. Γιατί τα λέω όλα αυτά. Τα λέω γιατί σε κάθε προπόνηση θα έρχεται ξένος κόσμος, θα δουλέψουν τα καταστήματα, θα δουλέψουν οι πάντες, θα ζωντανέψει η Φιλαδέλφεια. Αυτό είναι γνωστό.

– Τι σημαίνει για την πόλη το γήπεδο της ΑΕΚ;

«Είναι μεγάλη δουλειά και πρέπει να είναι περήφανη η Έφη, η Δήμαρχος που πήγε και τα υπέγραψε όλα. Όλοι οι άλλοι οι κύριοι  δεν θέλανε, ενώ τώρα θέλουν όλοι».

– Θα μπορέσουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ που είναι υποψήφιοι, αν εκλεγούν, να συνεργαστούν στον Δήμο για το καλό της ΑΕΚ, παρόλο που θα βρίσκονται σε διαφορετικές παρατάξεις;

«Εγώ πιστεύω ναι. Θα συνεργαστούν και είναι ευχής έργο να γίνει αυτό».

– Τι μήνυμα στέλνετε ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον κόσμο της ΑΕΚ που θα πάει την Κυριακή στην κάλπη;

«Εύχομαι να γίνει γρήγορα το γήπεδο, να πάμε να προσκυνήσουμε την «Αγιά Σοφιά» και ο κόσμος όλος της Φιλαδέλφειας να δει αυτό το κομψοτέχνημα που θα γίνει και εύχομαι να γίνει πολύ γρήγορα».

[youtube id=”H00ag8Dp9Wk” width=”600″ height=”350″]

Ελπίδα Στεβή: “Γήπεδο σημαίνει ζωή στην πόλη, δουλειά για τους ανθρώπους”

“Μου έγινε μια πρόταση από την κυρία Αποστολάκη, με βασικό επιχείρημα ότι θα ήθελε να συμμετέχουν στην παράταξή της άνθρωποι της ΑΕΚ και με μεγαλύτερο επιχείρημα την ανακατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ. Επειδή το θέμα αυτό είναι ζωτικής σημασίας για την ΑΕΚ, για τους ανθρώπους που έχουν μαγαζιά στη Νέα Φιλαδέλφεια και για το Δήμο της Νέας Φιλαδέλφειας, αποφάσισα με τις όποιες δυνάμεις έχω, να προσφέρω και να ασχοληθώ”.

– Άρα συμφωνείς ότι το γήπεδο της ΑΕΚ είναι ζωτικής σημασίας για την περιοχή, σ’ αυτές τις εκλογές;

“Αναμφισβήτητα, απλά το θέμα είναι ότι δεν πρέπει να επικαλείσαι πριν τις εκλογές το θέμα της δημιουργίας του γηπέδου. Είναι απαραίτητη προϋπόθεση να μην το ξεχάσεις μετά την εκλογή σου. Την ίδια βάση πρέπει να δώσεις τόσο πριν να εκλεγείς, όσο και μετά. Από τα λόγια πρέπει να πάμε στις πράξεις”.

– Έχοντας ζήσει στη Νέα Φιλαδέλφεια πολλά χρόνια, τι πιστεύεις ότι θα σημάνει για την πόλη η επιστροφή της ΑΕΚ στη φυσική της έδρα;

“Καταρχήν θα γίνει αναβάθμιση σε όλους τους τομείς. Συμπεριλαμβάνει το εμπορικό κομμάτι της Νέας Φιλαδέλφειας κι αυτό σημαίνει ζωή, σημαίνει χρήματα, σημαίνει δουλειά σε ανθρώπους, όπως επίσης και πολλές θέσεις εργασίας, οι οποίες θα προσφερθούν μέσω του γηπέδου. Εκτός λοιπόν από την ιστορική σημασία που έχει η δημιουργία του γηπέδου, θα αντιμετωπιστούν και κάποια οικονομικά προβλήματα”.

– Οι άνθρωποι της ΑΕΚ που συμμετέχουν στις εκλογές, αν εκλεγούν θα μπορέσουν να συνεργαστούν για το θέμα του γηπέδου στο Δημοτικό συμβούλιο;

“Εάν θα κρίνουμε από τις προεκλογικές δηλώσεις που έχουν κάνει όλοι οι υποψήφιοι με βασικό θέμα ότι χρειάζεται το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, θεωρώ ότι θα υπάρξει συνεργασία. Αν δεν υπάρξει συνεργασία θα πρέπει να απολογηθούν στον κόσμο της ΑΕΚ. Δε χρειάζονται πλέον ψεύτικες υποσχέσεις. Χρειάζονται πράξεις, δηλαδή συνεργασία και υλοποίηση των όσων έχουν υποσχεθεί.”

– Το μήνυμα που θα έστελνες εσύ στον κόσμο της ΑΕΚ λίγο πριν πάνε στις κάλπες;

“Εμείς ως υποψήφιοι Δημοτικοί σύμβουλοι, δεν είμαστε πολιτικοί. Οι πολιτικοί έχουν χαρακτηριστεί ότι λένε πολλά “θα”. Το μήνυμα λοιπόν που θα ήθελα να περάσω είναι να έχουν ένα κριτήριο, για το ποιος πιστεύουν ότι θα υλοποιήσει τις υποσχέσεις του. Να μη βασιστούν μόνο στα λόγια. Να κρίνουν το μέλλον της Νέας Φιλαδέλφειας από το παρελθόν. Να δουν ποιοι άνθρωποι υλοποίησαν τις υποσχέσεις τους και ποιοι ξέχασαν τα όσα υποσχέθηκαν”

[youtube id=”IiUiFXZ-3rc” width=”600″ height=”350″]

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ – ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X