Στο χέρι της ΑΕΚ η υπόθεση Μπλάνκο, ετοιμάζει πλέον το επόμενο βήμα

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

blancoΑπό χθες νωρίς το μεσημέρι, το enwsi.gr σας ενημέρωσε έγκυρα για την νέα τροπή που πήρε το θέμα του Ίσμαελ Μπλάνκο. Ο Αργεντινός επιθετικός, από τις 30 Ιουνίου είναι ελεύθερος, αφού η Λανούς δεν έχει καμία πρόθεση να του ανανεώσει το συμβόλαιο. Και έτσι ανοίγει ο δρόμος για την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, η περίπτωση του «Ζορό» είναι αποκλειστικά στο χέρι της ΑΕΚ και των ανθρώπων της.  Ο Μπλάνκο είναι μια διαφορετική περίπτωση από όλες τις υπόλοιπες που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Πρόκειται για έναν παίκτη που έχει αγαπηθεί όσο λίγοι στην ΑΕΚ, γνωρίζει τα …κατατόπια και μπορεί να βάλει την δική του σφραγίδα, στην επιστροφή της ομάδας στα μεγάλα σαλόνια. Στην ΑΕΚ είχαν εδώ και μέρες την πληροφόρηση ότι μένει ελεύθερος. Και πλέον ετοιμάζουν το έδαφος για να κάνουν το επόμενο βήμα.

Γνωρίζοντας ωστόσο ότι πρέπει να περιμένουν να ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Αργεντινού με την Λανούς. Είναι κάτι πάντως που δεν δημιουργεί πρόβλημα στους κιτρινόμαυρους, που ξέρουν τους τρόπους που θα τον δελεάσουν για να πάρει το αεροπλάνο και να έρθει στην Ελλάδα.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X