Καρυπίδης στο enwsi.gr: "Με τον κόσμο δίπλα μας δεν φοβάμαι τίποτα"

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ - Διομήδης Άργους
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

karypidisΑποτελεί έναν από τους πιο σταθερούς παίκτες της ΑΕΚ στο φετινό πρωτάθλημα και με την τεράστια εμπειρία του, έχει οδηγήσει μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, την ΑΕΚ στην κορυφή. Ο Σάββας Καρυπίδης μίλησε αποκλειστικά στο enwsi.gr για την επόμενη μέρα, που βρίσκει την ΑΕΚ έτοιμη να υπερασπίσει το στέμμα της και να κατακτήσει ένα ακόμα πρωτάθλημα, αυτή την φορά με πλεονέκτημα έδρας.

«Δεν είναι παγίδα το πλεονέκτημα έδρας. Η ομάδα έχει αποκτήσει περισσότερη εμπειρία με τον ερχομό έμπειρων παικτών. Εμείς κοιτάμε μόνο την ομάδα μας ανεξαρτήτως ποιόν έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Η ομάδα είναι μια οικογένεια και ενωμένη, μαζί με τον κόσμο της δεν φοβάται τίποτα. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι σε όλα τα παιχνίδια. Με προσοχή και να μην εφησυχάζουμε στους τελικούς. Εκεί πρέπει να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο από ότι δείξαμε στο παιχνίδι».

Η ΑΕΚ φέτος έχει καταφέρει να κερδίσει πέντε φορές τον Διομήδη. Αυτό το σερί, ίσως παίξει τον ρόλο του στους τελικούς του πρωταθλήματος. «Σίγουρα παίζουν ρόλο όλες αυτές οι νίκες που έχουμε πετύχει φέτος επί του αντιπάλου μας. Μας δίνουν ψυχολογία για την συνέχεια στους τελικούς»

Ο έμπειρος άσος της Ένωσης μίλησε και για την παρουσία του κόσμου της ΑΕΚ, αλλά και την εξαιρετική σχέση που έχει «χτίσει» κατά την παρουσία του στην Ένωση. «Τους ευχαριστώ από καρδιάς για αυτό που ζω και νιώθω. Θα συνεχίσουμε να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό, προκειμένου να τους  χαρίζουμε  τίτλους».

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X