Ψάχνει ομάδα ο Μπλάνκο, ελεύθερος στις 30 Ιουνίου, ανοίγει ο δρόμος για ΑΕΚ

Στο τραπέζι ξανά ο Μπλάνκο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

blanco-μπλανκοΛίγες ώρες πριν τον προημιτελικό της Λανούς με την Μπολιβάρ για το Κόπα Λιμπερταδόρες, οι Αργεντίνοι αποκαλύπτουν το φινάλε της συνεργασίας του Ισμαελ Μπλανκο με την Λανούς.

Το enwsi.gr αποκάλυψε τις προηγούμενες μέρες την πρόθεση της ΑΕΚ να εξετάσει την επιστροφή του Ίσμαελ Μπλάνκο στην ομάδα. Στην Ένωση έχουν βάλει ψηλά τον πήχη και ο «Ζορό» μπορεί να αποτέλεσει το μεγάλο μπαμ, στην προσπάθεια του δικεφάλου να επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια. Άλλωστε πρόκειται για ποδοσφαιριστή που είναι ιδιαίτερα αγαπητός από τον κόσμο, ξέρει να βάζει την μπάλα στα δίχτυα, αλλά που έχει όλο το πακέτο να φορέσει και πάλι τα κιτρινόμαυρα.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα απο την Αργεντινή, ο Μπλάνκο σε λίγες μέρες (30 Ιουνίου) θα μείνει ελεύθερος. Είναι ξεκάθαρο ότι ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, δεν έχει μέλλον στην Αργεντινή και ήδη έχει ξεκινήσει να ψάχνει ομάδα. Η διοίκηση της Λανούς δεν έχει πρόθεση να του ανανεώσει το συμβόλαιο, κάτι που ανοίγει διάπλατα τον δρόμο της ΑΕΚ για να μπορέσει να τον “ντύσει” στα κιτρινόμαυρα. Το enwsi.gr σας αποκάλυψε άλλωστε ότι η ΑΕΚ θέλει να τον δελεάσει για να επιστρέψει στην Ελλάδα, μονο αν μείνει ελεύθερος. Και φαίνεται ότι τα ρεπορτάζ που έρχονται από την Αργεντινή οδηγούν σε αυτό το συμπέρασμα. Και επιβεβαιώνουν το ρεπορτάζ που κάναμε όλες τις προηγούμενες μέρες αναφορικά με τον “Ζορό”.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X