Να δείξει ότι είναι το... αφεντικό θέλει η ΑΕΚ κόντρα στον Διομήδη (20:00, enwsi.gr)

Να δείξει ότι είναι το... αφεντικό θέλει η ΑΕΚ κόντρα στον Διομήδη (20:00, enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÁÅÊ - ÄÉÏÌÇÄÇÓ ÁÑÃÏÕÓΗ ΑΕΚ θέλει να επαναλάβει την περυσινή επιτυχία της κατάκτησης του νταμπλ και σήμερα καλείται να δώσει ένα κρίσιμο  ματς, το αποτέλεσμα του οποίου αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο σε αυτή της την προσπάθεια. Οι μάγκες του Γιάννη Αρβανίτη υποδέχονται στο κλειστό της Κυψέλης (20:00 live enwsi.gr) τον Διομήδη Άργους για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ. Ο νικητής της αναμέτρησης θα εξασφαλίσει και το πλεονέκτημα έδρας για τους τελικούς και οι “κιτρινόμαυροι” είναι αποφασισμένοι να πάρουν το προβάδισμα στην κούρσα για τον τίτλο.

Η προετοιμασία της Ένωσης ολοκληρώθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα και ο Γιάννης Αρβανίτης που θα έχει στην διάθεση του όλους τους παίκτες του, αναμένεται να ανακοινώσει την αποστολή για το κρίσιμο αυτό ματς στο γήπεδο. Όλοι οι “κιτρινόμαυροι” γνωρίζουν ότι ο αντίπαλος τους δεν είναι εύκολος όμως είναι αισιόδοξοι και αποφασισμένοι να παραμείνουν συγκεντρωμένοι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού για να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα και παράλληλα το πλεονέκτημα έδρας για την τελική φάση του πρωταθλήματος. Σε αυτή τους την προσπάθεια μάλιστα οι Κυπελλούχοι θα έχουν και την απόλυτη στήριξη του κόσμου τους που θα δώσει ακόμα ένα βροντερό “παρών” στο κλειστό του Πανελληνίου.

Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι που φέτος δεν έχουν καταφέρει να “λυγίσουν” την ΑΕΚ, θα επιχειρήσουν να ανατρέψουν τα δεδομένα για να “κλέψουν” το πλεονέκτημα έδρας ενόψει τελικών. Οι Αργίτες γνωρίζουν καλά ότι η αποστολή τους δεν θα είναι εύκολη όμως δεν έχουν άγχος. Οι “Λύκοι” αναμένεται να έχουν μία απουσία, αυτή του Νίκου Σαμαρά που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X