Ματιές στον Παναγιώτη Καυκή ρίχνουν στην ΑΕΚ για τη νέα σεζόν

Ματιές στον Παναγιώτη Καυκή ρίχνουν στην ΑΕΚ για τη νέα σεζόν
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kaukisΜε την ΑΕΚ στην Α1, το καλοκαίρι προβλέπεται ιδιαίτερα θερμό για τους κιτρινόμαυρους. Κυρίως στο μεταγραφικό παζάρι, όπου και αναμένεται να αποκτηθούν κάποιοι παίκτες που θα δυναμώσουν το ρόστερ, με στόχο να βοηθήσουν την ομάδα να σταθεί στα πόδια της. Άλλωστε στα μεγάλα σαλόνια, εκτός από τους ξένους, θα χρειαστούν και έλληνες αθλητές με εμπειρία στην κατηγορία.

Οι στόχοι της ομάδας δεν μπορεί να είναι από την πρώτη χρονιά υψηλοί, κάτι που γνωρίζουν πολύ καλά οι άνθρωποι της Ένωσης. Έτσι έχουν κατά νου να αποκτήσουν παίκτες που έχουν παραστάσεις από την μεγάλη κατηγορία.

Ένας εξ αυτών είναι ο Παναγιώτης Καυκής, για τον οποίο σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr υπάρχει ενδιαφέρον από την ΑΕΚ, είναι όμως ακόμα σε αρχικό στάδιο. Ο Καυκής μπορεί να βαδίζει στα 34 του χρόνια, ωστόσο έχει φάει με το …κουτάλι τα γήπεδα της Α1. Τα τελευταία δύο χρόνια ο 34χρονος πόιντ γκαρντ, αγωνίστηκε στον Ηλυσιακό, ο οποίος υποβιβάστηκε στην Α2. Έτσι έμεινε ελεύθερος και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Καυκής ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ από τον Αετό Καλλιθέας και έχει περάσει από αρκετές ομάδες, όπως τον  Μακεδονικό, αλλά και τον Απόλλων Πατρών, τον Πανιώνιο, τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ, τον Κολοσσό και το Περιστέρι. Πριν εννέα χρόνια είχε χριστεί και διεθνής, έχοντας συμμετοχή στους Μεσογειακούς Αγώνες του 2005, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο.

Δύο χρόνια νωρίτερα, το 2003,  ψηφίστηκε κορυφαίος αθλητής της Α2, όντας δεύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος και πρώτος στις ασίστ.

 ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X