Βέλλιος: "Δεν θέλω να γυρίσω στην Ελλάδα"

Στην αποστολή για το ντέρμπι ο Βέλλιος
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

velliosΣτον ραδιοφωνικό σταθμό Arena FM μίλησε ο Απόστολος Βέλλιος. Ο διεθνής επιθετικός, ο οποίος βρέθηκε στο στόχαστρο της ΑΕΚ, αναφέρθηκε στην αποχώρηση του από την Έβερτον, τον Ντέιβιντ Μόγες, ενώ όσον αφορά το ποδοσφαιρικό του μέλλον, τόνισε πως δεν θέλει να επιστρέψει στη χώρα μας.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Απόστολου Βέλλιου στον Arena FM:

Για το ότι δεν μπόρεσε να καθιερωθεί στην Έβερτον: «Υπάρχουν πολλά πράγματα, που συνέβησαν, δεν έχουν σχέση με το αγωνιστικό κομμάτι, αλλά δεν μπορώ να τα πω αυτή την στιγμή. Δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο, είναι και μπίζνες. Έχω αποδείξει ότι μπορώ να βρίσκομαι στην εντεκάδα της Έβερτον. Την ευκαιρία την εκμεταλλεύτηκα από την αρχή, μετά για κάποιους λόγους έφυγα από την ομάδα. Κάποια στιγμή θα σας τα εξηγήσω πιο αναλυτικά, όχι τώρα. Φέτος στην Έβερτον δεν πήρα καμία ευκαιρία και ύστερα πήγα στην Μπλάκπουλ».

Για το γεγονός ότι ευχαρίστησε τον Ντέιβιντ Μόγιες στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του: «Ήταν ο άνθρωπος, που με εμπιστεύτηκε και μου έδωσε το δικαίωμα να παίξω 19 χρονών στην Πρέμιερ Λιγκ. Αυτός με έβαλε στο παιχνίδι. Πως να μην τον ευχαριστήσω»;

Για την αποχώρηση του Μόγιες από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Όπως κάποιοι καλοί ποδοσφαιριστές δεν πιάνουν, έτσι συμβαίνει και με τους προπονητές. Είναι τεράστια ομάδα η Γιουνάιτεντ, όπως και ο προπονητής που ήταν πριν τον Μόγιες. Αλλά και ο Μόγιες παραμένει ένας σπουδαίος προπονητής».

Για το πέρασμα του από την Μπλάκπουλ: «Εκεί συνάντησα ένα πολύ πιο… άγριο πρωτάθλημα. Ήταν μια ομάδα πολύ καλή, καταφέραμε να σωθούμε, γιατί όταν πήγα εγώ η Μπλάκπουλ κινδύνευε και απέκτησα άλλη μια εμπειρία για το μέλλον μου».

Για την συνέχεια της καριέρας του: «Το συμβόλαιο μου έχει τελειώσει. Δεν θέλω να γυρίσω Ελλάδα. Σε καμία περίπτωση. Στο εξωτερικό θέλω να συνεχίσω και αυτό θα κάνω. Το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι στα πλάνα μου, ούτε στο μυαλό μου. Η Αγγλία έχει πάντα τον πρώτο λόγο, όμως υπάρχουν και άλλες ευρωπαϊκές χώρες».

Για το αν θα πήγαινε κάπου αλλού στην Ελλάδα, εκτός του Ηρακλή: “Έχει κουράσει αυτό, γιατί το λέω συνέχεια, αλλά είναι ότι έχω στο μυαλό μου”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X