Αντίο με νίκη στα «χωριά»

Αντίο με νίκη στα «χωριά»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ermis zonianon-aek-ερμης ζωνιανων-αεκΑυτή η χρονιά ήταν σοκ για όλη την κοινωνία της ΑΕΚ. Μια ομάδα που είχε μάθει να πρωταγωνιστεί αναγκάστηκε να παίζει με ομάδες γειτονιάς και χωριά. Το τελευταίο από αυτά, την τελευταία έξοδο για τη φετινή σεζόν, η Ενωση την έκανε στην Κρήτη όπου αντιμετώπισε τον Ερμή Ζωνιανών. Οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν το χρέος τους και με μεγάλο πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Ρενάλντο Ράμα, πήραν τη νίκη με 2-0 και δεν άφησαν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης της ανωτερότητας του.

Αυτή τη φορά οι «κιτρινόμαυροι» δεν είχαν να αντιμετωπίσουν μόνο τον αντίπαλο, αλλά και τον δυνατό αέρα που φύσαγε μανιασμένα στο Ρέθυμνο και έδινε τρελό ρυθμό στη μπάλα. Ο Δέλλας παρέταξε την ΑΕΚ με παίκτες που έχουν εμπειρία στην 11άδα (Τσιρίλο, Ρόβας, Πλατέλλας) και αυτό βοήθησε τους «κιτρινόμαυρους» να κυριαρχήσουν μέσα στο γήπεδο. Είχαν την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία του Βλάχου. Είναι χαρακτηριστικό πως η πρώτη καλή στιγμή για την ΑΕΚ ήρθε στο 19’, με ατομική προσπάθεια του Ράμα που δεν ολοκλήρωσε.

Το παιχνίδι άλλαξε στο 29’, όταν ο Μπριλάκης έκανε «δολοφονικό» τάκλιν πάνω στον Αργυρίου και αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αν και θα μπορούσε να πάρει και απευθείας κόκκινη. Η ΑΕΚ είχε αριθμητικό πλεονέκτημα, είχε προσαρμοστεί στις συνθήκες του ματς (είχε κοπάσει και η ένταση του ανέμου) και έτσι κυριάρχησε απόλυτα στο γήπεδο. Στο 40’ είχε και νέα ευκαιρία με τον Ράμα, που τελικά βρήκε δίχτυα έπειτα από ατομική ενέργεια και ασίστ του Μούργκα στο 43’.

Εχοντας προβάδισμα στο σκορ και αριθμητικό πλεονέκτημα, η ΑΕΚ είχε τη δυνατότητα να διαχειριστεί με πολύ μεγάλη άνεση το δεύτερο ημίχρονο. Ο Δέλλας θέλησε να «κλειδώσει» τη νίκη, τοποθετώντας τον έμπειρο Γεωργέα στο πλευρό του Ρόβα στη μεσαία γραμμή και κατάφερε να ελέγξει απόλυτα τον ρυθμό του παιχνιδιού. Ο Ρενάλντο Ράμα ήταν ο εκφραστής των κυριότερων επιθετικών ενεργειών της ΑΕΚ, αλλά δεν ήταν εύστοχος και το σκορ έμενε στο εύθραυστο 1-0.

Ωστόσο, ο «Ρονάλντο» της ΑΕΚ κατάφερε να χριστεί εκ νέου σκόρερ στο 76’, όταν εκμεταλλεύθηκε την ασθενή απομάκρυνση του Βλάχου σε σουτ του Πλατέλλα και με κοντινή προβολή διπλασίασε τα τέρματα του και «τελείωσε» το ματς. Ο Δέλλας έδωσε χρόνο συμμετοχής και στους Παληαρούτα και Κέζο, ο κόσμος τραγουδούσε για τη μεγάλη επιστροφή στην εξέδρα και η ΑΕΚ έβαζε τελεία στο μαρτύριο των φετινών ταξιδιών της.

Δείτε πως μετέφερε ζωντανά την αναμέτρηση το enwsi.gr πατώντας εδώ

ΑΕΚ (Τ. Δέλλας, 4-2-3-1): Ντούνης, Αργυρίου, Τσουμάγκας, Τσιρίλο, Τσούπρος, Ρόβας (80’ Κέζος), Κάτσικας (55΄Γεωργέας), Πλατέλλας, Γροντής, Μούργκα (77’ Παληαρούτας), Ράμα

Ερμής Ζωνιανών (Μ. Παπαματθαιάκης, 4-5-1): Βλάχος, Σ. Κάββαλος, Πλουσής, Ρουσάκης, Μπριλάκης, Πρινιανάκης (72’ Μπέρκης), Αριστεινίδης, Σταυρακάκης, Ευαγγέλου (54’ Βαρούχας), Κοζανίδης, Γκούγκα (54’ Ρηγάκης)

Την κίτρινη κάρτα του διαιτητή Μάλαμα είδαν οι Γεωργέας (67’), Αργυρίου (86’), Μπριλάκης (7’), Βλάχος (44’), Σ. Κάβαλλος (66’), Βαρούχας (80’), ενώ ο Μπριλάκης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη στο 29’, όπως και ο Αριστεινίδης στο 89′.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X