Μόνο νίκες η ΑΕΚ έναντι στους Κρητικούς

Μόνο νίκες η ΑΕΚ έναντι στους Κρητικούς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÐÏÐÏÂÉÔÓ ÁÍÁÊÏÃËÏÕ ÍÔÁÊÏË ÁÅÊ - ÅÑÌÇÓ ÆÙÍÉÁÍÙÍ (Ã ÅÈÍÉÊÇ 2013-2014)Η ΑΕΚ φιλοξενείται στις 16:00 στο γήπεδο Γάλλου στο Ρέθυμνο από τον Ερμή Ζωνιανών, με στόχο της να πάρει ακόμα μία νίκη λίγο πριν το φινάλε της Γ’ Εθνικής. Από την πλευρά τους και οι γηπεδούχοι θέλουν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα αφού σε διαφορετική περίπτωση κινδυνεύουν με υποβιβασμό.

Πάντως η Ένωση έχει τον πρώτο λόγο και μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι αν φύγει με το “διπλό” θα είναι η ένατη φορά για φέτος που η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα θα έχει νικήσει κρητική ομάδα, έχοντας το απόλυτο. Συγκεκριμένα οι “κιτρινόμαυροι” μετρούν μόνο νίκες κόντρα στους Κρητικούς, έχοντας επικρατήσει σε τρία ματς του  Αγίου Νικολάου (το ένα ήταν για το Κύπελλο), σε δύο έναντι των Ηρόδοτου και ΠΑΟ Κρουσσώνα και σε ένα κόντρα στον σημερινό τους αντίπαλο για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X