Σφενδυλάκης στο enwsi.gr: «Ποιος δεν θέλει να παίξει μπροστά σε τέτοιο κόσμο»

Κρούση της ΑΕΚ στον 25χρονο κεντρικό Γιώργο Σφενδυλάκη, του Φοίνικα Σύρου
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

sfendylakisΟ Γιώργος Σφενδυλάκης μίλησε αποκλειστικά στο enwsi.gr, για το ενδιαφέρον που υπάρχει από την ΑΕΚ και πρώτοι διαβάσατε από αυτή την ιστοσελίδα. Η αποκάλυψη που κάναμε χθες (13/5), ήρθε να επιβεβαιωθεί από τον ίδιο τον 25χρονο κεντρικό, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι έγινε επαφή με την ΑΕΚ, η οποία πάντως δεν ήταν η πρώτη, αφού κατά την διάρκεια του φάιναλ φορ του Λιγκ Καπ, υπήρξε μια πρώτη προσέγγιση.

«Εννοείται ότι με ενδιαφέρει η ΑΕΚ. Έγινε μια κρούση από τους ανθρώπους της ομάδας για την νέα σεζόν. Το να αγωνίζεσαι σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας είναι κάτι σημαντικό. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η ΑΕΚ είναι η μοναδική ομάδα που γεμίζει κάθε αγωνιστική το γήπεδο και αυτό είναι έξτρα κίνητρο. Ποιος δεν θα ήθελε να αγωνιστεί μπροστά σε τέτοιο κόσμο;, Εγώ περιμένω την επίσημη πρόταση της ΑΕΚ για να συνεργαστούμε. Μελετάω τις προτάσεις που έχω και στο μέλλον θα δούμε τι θα προκύψει».

Αξίζει να θυμίσουμε ότι ο Σφενδυλάκης πέρασε ένα φεγγάρι από την ΑΕΚ (2007-2008) και έχει τις καλύτερες αναμνήσεις. «Παίζει ρόλο και η προηγούμενη παρουσία μου στην ΑΕΚ. Όπου υπήρξαν άνθρωποι, όπως ο κ. Μακρής που μου φέρθηκαν πολύ καλά».

Όσο αφορά την προοπτική που δείχνει να έχει η ΑΕΚ τα επόμενα χρόνια, ο 25χρονος κεντρικός ήταν ξεκάθαρος. «Την περυσινή χρονιά, η ΑΕΚ πήγε εξαιρετικά. Παρά το γεγονός ότι έφτιαξε το ρόστερ την τελευταία στιγμή, κατάφερε να πάρει και κύπελλο και από συγκυρίες δεν βγήκε στην Ευρώπη. Μου δείχνει ότι με την προσθήκη του Χόρχε Ελγκέτα, θα πάει για μεγάλα πράγματα την νέα σεζόν».

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X